Data Analist

Opdrachtgever
Jenrick
Geplaatst op
03-12-2015
Periode
2 tot 3 weken
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
1
Bekeken
483
Status
Gesloten
Referentie
20151149

Omschrijving

Voor één van onze eindklanten zijn wij op zoek naar een Data Analist.

Functieomschrijving

Uitvoeren van statistische analyses voor de materiele controle van DForZo.
Voor de materiele controle zullen statistische analyses moeten worden uitgevoerd, die naar de spreiding van de data kijkt en onregelmatigheden (semi-)geautomatiseerd kan detecteren.
Hiervoor zullen we naast QlikView voor de visualisatie ook gebruik maken van het open-source pakket R voor de statistische analyses.

Functie eisen

•Universitair werk-/denkniveau
•Ervaring met data mining en data analyses tools zoals de tool “R”.
•Kennis en ervaring met data visualisatie is een pré.
•Kennis en ervaring van de forensische zorg is een pré.

De Directie Forensische Zorg is vanaf 1 januari 2008 verantwoordelijk voor alle forensische zorg aan personen met een strafrechtelijke titel (uitgezonderd hiervan is de forensische zorg voor jeugd). Per 1 oktober 2015 is de Directie Forensische Zorg samengevoegd met de Directie Justitiële Jeugdinrichtingen tot de nieuwe Divisie Forensische Zorg en Justitiële Jeugdin richtingen.
Zowel de inkoop van, als de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van alle forensische zorg aan personen met een strafrechtelijke titel, vallen onder het taakgebied van deze divisie. Binnen deze verantwoordelijkheid werken we aan een constante verbetering van het systeem. Verbeteringen die er op zijn gericht om de juiste behandeling en de juiste setting voor de justitiabele / patiënt te vinden. Deze forensische zorg wordt ingekocht bij meer dan honderd zorgaanbieders, die ieder hun eigen zorgspecialisatie hebben. Ook binnen de justitie Organisatie werken we verder aan de ontwikkeling van forensische zorg, bijvoorbeeld via penitentiaire programma’s met psychiatrische zorg, poliklinische behandeling en de ontwikkeling van bijzondere zorgatdelingen binnen het Gevangeniswezen. Het forensische werkveld kenmerkt zich door een voortdurende balans tussen zorg en straf en zorg en beveiliging. Verder is de divisie ook verantwoordelijk voor de inkoop van somatische zorg binnen de DJI voorzieningen.

Afdelingen

De Divisie Forensische Zorg en Justitiële Jeugdinrichtingen bestaat uit het kernteam en een Specialistisch Inkoop Center(SIC).

Het SIC wordt onderverdeeld in twee eenheden. Dit zijn

 • Zorginkoop en Kwaliteit (inclusief activiteiten voor de regiefunctie ten opzichte van plaatsing en incidenten)

 • Analyse en Bekostiging

Het SIC bestaat uit verschillende specialisten om zijn taken efficiënt en effectief uit te voeren (vanuit de integraliteitsgedachte). Dit betreft zorginkoopspecialisten, deskundigen op het gebied van kwaliteitszorg en specïalisten op het gebied van behoeftestelling, monitoring, budgetuitputting, financiering en bekostiging, aangevuld met medewerkers met diepgaande kennis aangaande data-analyse van het forensische en jeugdstrafrechtstelsel en somatische zorg.
Ook vervult het SIC een rol in de behandeling van incidenten, ook richting het veld.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  05-12-2015 12:41
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten