BI Analist Managementinformatie

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
03-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
1
Bekeken
618
Status
Gesloten
Referentie
20118287

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315 AB Apeldoorn

T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 243 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118287 Tijdelijke inhuur

Voor het CJIB zijn wij op zoek naar een BI Analist Managementinformatie.

Achtergrond opdracht

Het team managementinformatie & accountmanagement is onderdeel van de Directie C&I maar beide onderdelen werken voor het gehele CJIB. Accountmanagement is het visitekaartje van het CJIB en geeft professioneel uitvoering aan het relatiemanagement, gericht op de kerntaken van het CJIB. De accountmanager werkt en functioneert ten dienste van de gehele keten. Er is continue in beeld welke relaties er toe doen, dat deze relaties van goede kwaliteit zijn en dat er op deze relaties gestuurd wordt. Het accountmanagement levert hiervoor input. Accountmanagers werken volgens een accountplan, dit accountplan draagt bij aan de doelen van de interne CJIB opdrachtgever. Managementinformatie draagt zorg voor de oplevering van betrouwbare informatie, voor de gehele
CJIB organisatie, ten behoeve van de sturing en informatieverstrekking aan opdrachtgevers en ketenpartners. Daarnaast zorgt managementinformatie voor het vullen van he KPI-huis CJIB. De informatievertrekking is gebaseerd op een bepaalde informatiebehoefte van een interne opdrachtgever. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het juiste gebruik van de informatie, in- en extern.

Opdrachtomschrijving

Je fungeert als analist van managementinformatie. Je wordt ingezet ten behoeve van het programma Uitvoeringsketen Strafrechtelijke Beslissingen (USB). Daar verzorg je proactief de inwinning, (statistische) analyse en interpretatie van informatie.

Doelstelling

Je reageert proactief naar de interne opdrachtgevers, je draagt bij aan en bewaakt de afhandeling van vragen. In dat kader voer je, ook op eigen initiatief, inhoudelijk overleg met de medewerkers en leiding van de verschillende CJIB-afdelingen.

Resultaatgebied & Verantwoordelijkheden

Je zorgt voor het functioneel ontwerp van multidimensionale gegevensverzamelingen en het gebruik daarvan bij de uitvoering van analyses. Je bewaakt de consistentie in de verstrekte informatie. Hiertoe stem je de met de interne klanten de structurele informatiebehoefte af, zowel initieel als bij aanpassingen in de primaire systemen en processen. Je beheert de definities van de met de interne klant overeengekomen managementinformatiebegrippen.

Vakmatige taken

Je inventariseert en analyseert de behoefte aan managementinformatie over de USB-processen en strategische vraagstukken. Je verricht analyses, stelt hierover strategische notities op en je licht deze notities toe met bijvoorbeeld presentaties.
Je adviseert de vraagstellers over mogelijkheden tot de ontwikkeling, structurering en productie van managementinformatie.

Functie eisen

 1. Minimaal afgeronde HBO diploma

 2. Tenminste 5 jaar relevante werkervaring als analist BI

 3. Tenminste 5 jaar relevante werkervaring met BI-tool: Cognos

 4. Tenminste 5 jaar relevante werkervaring met Business intelligence

 5. Tenminste 5 jaar relevante werkervaring met dimensioneel modelleren

Functiewensen

 1. Afgeronde opleiding bedrijfskunde

 2. Ervaring met werken bij het CJIB

 3. Ervaring met Cognos Active report

 4. Ervaring met Oracle TOAD

Competenties

 • Analytisch vermogen

 • Oog voor detail

 • In staat materie snel eigen te maken

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Leeuwarden

Startdatum

04-01-2016

Duur

01-10-2016

Optie op verlenging

2 maal 5 maanden

Inzet

32-36 uur per week

Tarief

Marktconform

Sluitingsdatum

08-12-2015

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

15-12-2015 en/of 16-12-2015

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  08-12-2015 09:39
  Plaats
  Waalre

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten