Supervisor

Intermediair
IQ Select B.V.
Geplaatst op
03-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Zoetermeer
Reacties
1
Bekeken
578
Status
Gesloten

Omschrijving

Functieomschrijving
Als supervisor draag je zorg voor de operationele aansturing en coaching en het optimaal functioneren van medewerkers binnen de kanalen telefonie, email enzovoorts van het Gemeentelijk Informatie Punt (GIP) Verder realiseer je met je team vastgelegde resultaatafspraken en maak je werkplanningen, waarbij rekening gehouden wordt met de (flexibele) inzet van medewerkers. Je zorgt dat de informatiestroom tussen front- en backoffice goed verloopt en je initieert of levert een bijdrage aan projecten (doorontwikkeling GIP) ter verbetering van de dienstverlening. Daarnaast signaleer je knelpunten in de informatie die wordt gebruikt in het GIP en onderneem je indien nodig actie. Je onderhoudt contacten met alle afdelingen binnen de gemeente Zoetermeer om de informatie voorziening actueel te houden. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de realisatie van kwalitatieve en kwantitatieve output op de door het GIP behandelde vragen en stuurt op het voorkomen van wachtrijen en overige prestatie-indicatoren. Je coacht medewerkers op inhoudelijke afhandeling en de wijze waarop het contact met de klant verloopt. Tot slot vertaal je de aanwezige sturingsinformatie (integrale rapportage) naar operationele doelen.

Functie-eisen
Je beschikt over een relevante opleiding op HBO-niveau met 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring op het gebied van klantcontact en klantcontactcentra. Je hebt een bewezen ervaring met coachen van medewerkers. Je maakt verbinding met de medewerkers van het GIP en je weet ze voor je te winnen. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Kunt goed schakelen in verschillende belangen en aansturen doe je van nature. Je bent proactief, werkt nauwgezet en je bewaakt het overzicht. Daarnaast ben je flexibel, een teamplayer en kan je heel goed zelfstandig werken.

De supervisor draagt de werkzaamheden in de loop van 2016 over aan een interne kandidaat.

Gunningscriteria (weging)
1.Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau (15%)
2.Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in de afgelopen 10 jaar als supervisor binnen de (gemeentelijke) overheid of andere complexe organisaties (30%)
3.Aantoonbare ervaring met de producten van het GIP (30%)
4.Aantoonbare affiniteit met en globale kennis van ICT binnen het GIP (5%)
5.Selectiegesprek in tweede beoordelingsfase (20%)

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoet. Wordt aan het betreffende gunningscriterium voldaan dan wordt in de eerste beoordelingsfase het bijbehorende percentage geheel toegekend. De kandidaten worden vervolgens aan de hand van de scores die op de gunningscriteria zijn behaald gerangschikt. De tien kandidaten met de hoogste score op de gunningscriteria gaan door naar de tweede beoordelingsfase. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend om door te gaan naar de tweede beoordelingsfase.

In de tweede beoordelingsfase worden de cv’s van de betreffende tien kandidaten met elkaar vergeleken op basis van de gunningscriteria. De kandidaten die in deze vergelijking als beste worden beoordeeld, worden uitgenodigd voor een selectiegesprek, waarin wordt getoetst of de kandidaten voldoen aan de hierna te noemen competenties:
•Samenwerken
•Flexibele (werk)houding
•Klantgerichte instelling
•Representativiteit
•Pro-actieve houding
•Accuraat
•Stressbestendig

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    06-12-2015 19:08
    Plaats
    Den haag

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten