Adviseur Technische Installaties

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
262
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 23 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • WTS Detachering 29 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-1-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

18

Sluitingsdatum

7-12-2015 om 17:00 uur

Als adviseur wordt je ingezet in projecten, in deze functie ben je het aanspreekpunt voor de projectorganisatie en een serieuze gesprekspartner voor de opdrachtnemer binnen jouw vakgebied.

Je adviseert tijdens alle fasen van het project op het gebied van E&W en/of IA installaties. Als adviseur ben je betrokken bij de opstelling van vraagsspecificaties voor de nieuwbouw en renovatie van tunnels, natte kunstwerken en beweegbare bruggen. In de realisatiefase adviseer en toets je het ontwerpproces en ontwerpoplossingen en het te volgen test- en afnameproces. Je stemt dit af met stakeholders. Je adviseert op basis van de landelijke kaders en wet- en regelgeving.

Als adviseur van de afdeling denkt je mee over kaders en werkwijze ter verbetering en draag je bij aan het beleid en de ontwikkeling van kennis op het vakgebied, hierbij maakt je gebruik van jouw kennis en de opgedane kennis in de projecten voor het verbeteren van de werkwijze en standaarden en het bijstellen van de kaders.

Functie eisen

-HBO Opleidingsrichting Industriele Automatisering/ Electrotechniek;
-Tenminste 5 jaar relevante werkervaring;
-Kennis en ervaring op het gebied van technische installaties en automatisering van tunnels/ bruggen/ sluizen;
-Kennis en ervaring met het ontwerpen, realiseren en opleveren van veiligheidgerelateerde systemen en processen;
-Kennis en ervaring met system engineering;

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten