Projectleider Voorbereiding (wegen)infrastructuur

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
281
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

5-1-2016

Einddatum

4-1-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

7-12-2015 om 12:00 uur

Taken en verantwoordelijkheden
Projectmatig werken: Als Projectleider Voorbereiding ben je projectmatig verantwoordelijk voor kleine en middelgrote infrastructuur projecten van het moment dat ze bij de Afdeling Wegen overgedragen worden tot dat ze opgeleverd zijn tot de overdracht aan beheer.
Voorwaarden scheppen voor uitvoering van wegenprojecten: Jij zorgt voor alle voorbereidende werkzaamheden (vergunningen, onderzoeken, lokale draagvlak) dat de projecten scope-vast zijn en klaar staan voor bestek- of contractuitwerking, wat een collega Projectleider Uitvoering verder doet.
Audit-bestendig en procesmatig werken: Je werkt audit-bestendig volgens de huidige werkprocessen. Je biedt voorstellen aan voor verbeteringen, voorbeelden van hoe verbeteringen ingebracht kunnen worden, vooral in het kader van voorspelbare planning van projecten, capaciteit, middelen en beheer en onderhoud op langere termijn.

Functie eisen

Eisen
-Tenminste een afgeronde technische HBO opleiding;
-Tenminste 5 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie;
-Aantoonbare ervaring met relevante wet- en regelgeving (geluid, luchtkwaliteit, flora en fauna, water, bodem, verhardingen en archeologie);
-Aantoonbare ervaring met het opzetten van projectteams en het formuleren van projectopdrachten (projectmatig werken);

Wensen
-Afgeronde opleiding civiele techniek of Weg- en Waterbouwkunde of Ruimtelijke Ordening;
-Aantoonbare kennis en ervaring met Ruimtelijke ordeningsprocedures;
-Aantoonbare werkervaring binnen een overheid;
-Aantoonbare ervaring met omgevings- en risicomanagement;

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten