Recruiter Inhuur

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
04-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
40
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
1
Bekeken
502
Status
Gesloten
Referentie
92150286

Omschrijving

De functie
In deze functie draag je zorg voor het hele proces rondom instroom en doorstroom van (nieuwe) externe medewerkers bij onze opdrachtgever. Jouw werkzaamheden bestaan uit het coördineren, ondersteunen en uitvoeren van dit proces. Je adviseert leidinggevenden aangaande tijdelijke capaciteitsvraagstukken. Naar aanleiding van de vraag van leidinggevenden zet je vacatures intern en extern (bij leveranciers) uit. Je houdt je bezig met de CV-selectie, je bewaakt het totale proces en verzorgt de administratieve afhandeling tot en met de indiensttreding. Een zeer belangrijk onderdeel van deze functie is het contact onderhouden met de geselecteerde detacheringspartijen, het voeren van tariefonderhandelingen met deze partijen en het voeren van performance gesprekken i.s.m. Procurement. Je dient hiervoor stevig in je schoenen te staan en je vindt het een uitdaging om te streven naar een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Intern heb je contact met onder andere Leidinggevenden, P&O Adviseurs, Recruiters en Procurement.

Het profiel
De geschikte kandidaat beschikt over een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur in het P&O vakgebied). Daarnaast heb je enkele jaren (commerciële/administratieve) werkervaring in een vergelijkbare functie. Ervaring met het onderhandelen met externe leveranciers is een pré. Verder heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en durf je lef te tonen. Je beschikt over zeer goede (mondelinge en schriftelijke) communicatieve vaardigheden, bent klantgericht en administratief sterk. Kennis van- en ervaring met Talentlink is een pré evenals ervaring met SAP.

Jouw afdeling

Dit organistatieonderdeel bestaat uit drie afdelingen: Recruitment, Arbeidsmarkt Marketing en Inhuur.De omgeving waarin je acteert is zeer dynamisch en hectisch.

Wij bieden
Een afwisselende baan voor 36 uur per week binnen de divisie P&O, locatie Apeldoorn. De functie is voor 36 uur. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden en gebeurt in overleg met je directe collega’s. Het zwaartepunt van het werk ligt wel op kantoor. Startdatum is nog in overleg, duur van de opdracht is ongeveer 5 maanden.

Uurtarief € 40,-- inclusief reiskosten, exclusief BTW.

Interesse? Graag ontvangen wij jouw cv, motivatie (beiden toegespitst op de functie) en uurtarief.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)

Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    04-12-2015 13:01
    Plaats
    Apeldoorn

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten