Projectleider uitrol werkplekken ICT Centraal

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
59
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-1-2016

Einddatum

1-7-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

7-12-2015 om 10:00 uur

De gemeente is in het kader van haar ICT visie 2015 bezig met het programma ICT Centraal waarin onder andere een gezamenlijke ICT-infrastructuur en standaard digitale werkplek worden geïntroduceerd. Doel hiervan is om alle medewerkers van de gemeente een flexibele en locatie-, tijd- en platformonafhankelijke werkplek te bieden, de Amsterdamse Digitale Werkplek (ADW). Onder leiding van het Programma ICT Centraal is gestart met de voorbereiding voor de migratie van de circa 15.000 werkplekken naar een Windows7-/Citrixomgeving. Daarbij hoort het centraliseren van alle ICT-infrastructuur. Voor de implementatie van de Amsterdamse Digitale Werkplek dienen alle werkstations te worden voorzien van een nieuw image of te worden vervangen door een nieuw werkstation.
Het programma ICT Centraal zoekt een projectleider uitrol werkplekken die in staat is de uitrolactiviteiten te organiseren. Je stemt hiervoor af met het betreffende organisatieonderdeel, je collega’s binnen ICT Centraal, collega’s van de Dienst ICT en externe leveranciers. Je bepaalt een standaard aanpak voor de uitrol die bij alle onderdelen van de stad Amsterdam gevolgd kan worden. Je stelt per uitrol draaiboeken en looplijsten op en realiseert een tijdige uitrol. Daarnaast zorg voor terugkoppeling aan de beheerorganisatie t.b.v. het actueel houden van de verschillende administratiesystemen (CMDB, TopDesk et cetera.). Natuurlijk heb je er geen probleem mee om ook regelmatig ’s avonds en in het weekend te werken.

Functie eisen

-in de afgelopen 5 jaar minimaal twee opdrachten vervuld als projectleider of -coördinator uitrol werkplekken
-kennis van en ervaring met het gebruik van MMS (Migratie Management Systeem
-kennis van en ervaring met het gebruik van TopDesk
-in het bezit van de certificaten ITIL- en Prince2 Foundation
-ervaring met het ICT-projecten binnen de overheid

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten