Specialist Openbare Verlichting (OV)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Alphen aan den Rijn
Reacties
0
Bekeken
288
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • WTS Detachering 29 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-2-2016

Einddatum

1-8-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20-40

Sluitingsdatum

10-12-2015 om 17:00 uur

Het Ingenieursbureau van de gemeente is intern opdrachtnemer en extern opdrachtgever van integrale projecten in de openbare ruimte. Onze projecten worden volledig integraal voorbereid en gerealiseerd. Dit betekent dat de openbare verlichting, net als alle overige domeinen in de openbare ruimte, onderdeel is van onze integrale ontwerpen.
Een goed verlichtingsplan bestaat enerzijds uit een lichtpunten ontwerp (lichtmasten/armaturen) en anderzijds uit een bekabelingsplan. Voor het maken van een bekabelingsplan, alsmede de levering en het aanbrengen van de benodigde materialen beschikt de gemeente over een raamcontract met Ziut.

Wij zijn op zoek naar een specialist op het gebied van de openbare verlichting die goed in staat is om een volledig OV-ontwerp op te (laten) stellen.
De kandidaat moet zowel schriftelijk als mondeling communicatief vaardig zijn en is verantwoordelijk voor het opstellen van een functioneel- en beheerbaar verlichtingsplan. Hiervoor dient de kandidaat te beschikken over voldoende vakkennis om onze externe marktpartij (Ziut) aan te sturen en de deelproducten (bekabelingsplan) te toetsen aan de technische eisen.

Functie eisen

-Minimaal afgeronde MBO opleiding (elektrotechniek)
-Beschikt over specialistische kennis van lichtmasten, armaturen en bekabeling. Dit dient duidelijk in het cv aangegeven te worden.
-Specialistische kennis en ruime ervaring met software voor het berekenen van een verlichtingsplan in de openbare ruimte. Dit dient duidelijk in het cv naar voren te komen.
-Aantoonbare ervaring met toezicht op werkzaamheden openbare verlichting en kabels & leidingen.
-Aantoonbare kennis van en ervaring met innovatieve contractvormen is een pré

Over Matchd
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten