Wintel Engineer

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
04-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Groningen
Reacties
0
Bekeken
226
Status
Gesloten
Referentie
30151532

Omschrijving

Startdatum

zsm

Duur

3 maanden +

Locatie

Groningen

Afdeling IS is verantwoordelijk voor inrichting, beheer en support van de ICT-infrastructuur: ICT systemen, netwerken, werkplekapparatuur, communicatiemiddelen, softwarepakketten en de Servicedesk. Binnen de afdeling IS is het Team Hosting verantwoordelijk voor de infrastructuur van datacenterdiensten waarmee de ICT Competence Centers meer dan tachtig applicatiediensten leveren aan het bedrijf en haar stakeholders.

Het Team Hosting is onderverdeeld in 3 subteams

1) Wintel team;
2) Coreinfra team;
3) SystemCenter team;

Voor ons Wintel team zijn we op zoek naar een nieuwe senior medewerker. Het Wintel team is verantwoordelijk voor het goed functioneren van de gehele BackEnd omgeving (>900 servers). Deze omgeving bestaat met name uit Microsoft producten en is grotendeels gevirtualiseerd met Hyper-V als Hypervisor. Beschikbaarheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit van onze diensten zijn de sleutelwoorden voor het team.

Taak

Je werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van het dagelijks beheer, het oplossen van (dreigende) verstoringen en het afhandelen van changes teneinde de continuteit van de ICT omgeving, zowel op de korte als de lange termijn, zeker te stellen. Niet alleen een gedegen kennis van de Microsoft producten is een vereiste, maar ook uitgebreide kennis van de server hardware en virtualisatie (Microsoft Hyper-V) daarvan is een eis. Analytisch kunnen denken en een hoog probleemoplossend vermogen is voor deze functie een vereiste. Daarnaast dien je als vraagbaak voor de overige teamleden en kun je de architecten adviseren en ondersteunen. Focus in deze functie ligt op Hyper-V en Exchange.
Als Wintel specialist maak je ook deel uit van een wachtdienst. Dit betekent dat je op maximaal één uur reistijd van het bedrijf hoofdkantoor kunt wonen.

Eisen

HBO ICT werk- en denkniveau

  • ITILv3 gecertificeerd (foundation)

  • MCSE gecertificeerd

  • Aantoonbare recente werkervaring met Hyper-V 2012 R2 en Exchange 2010/2013/2016;

  • Een goede en brede algemene kennis op Microsoft gebied met producten als: Windows Server, Exchange, Active Directory, Cluster Services, Active Directory Federation Services, Forefront Identity Management, PKI;

  • Stressbestendig

  • Resultaatgericht

  • Organisatievermogen

  • Flexibiliteit

Eisen

Ervaring met beheer tools (o.a. SCOM, SCVMM, SCCM) en scripting (powershell, orchestrator) is een grote pré. Ook kennis en ervaring met O365 is een pré

Interesse? Reageer dan met je CV, motivatie en uurtarief voor donderdag 14 december 16:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten