Projectleider Groenvoorziening

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Woerden
Reacties
1
Bekeken
258
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

18-12-2015

Einddatum

30-6-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

8

Sluitingsdatum

8-12-2015 om 17:00 uur

Onze organisatie heeft twee opdrachtgevers: het gemeentebestuur van Oudewater en het gemeentebestuur van Woerden. Soms regisserend, soms faciliterend sluiten wij aan bij initiatieven uit de samenleving. Wij laten ons inspireren door iedereen die is betrokken bij Oudewater en Woerden. Dat kunnen inwoners of ondernemers zijn, maar ook mensen die hier werken of recreëren. We hebben oog voor de bijzondere positie van kleine woonkernen en het kenmerkende Groene Hart dat beide gemeenten omringt.
Oudewater en Woerden, inspirerend om voor te werken!

De functie
Samen met collega’s uit diverse disciplines vorm je een projectgroep waarvan je projectleider bent. Je zorgt voor de uitvoering van het hondenbeleid. De uitvoering betekent het realiseren van hondenuitrenvelden zoals in het beleidsdocument is bepaald. Het plaatsen van een hondenuitrenveld gaat gepaard met diverse belangen, zoals omwonenden, hondenbezitters, gemeente, wijkplatforms, etc. De projectgroep is een interne aangelegenheid om de voortgang vanuit verschillende disciplines te bewaken. Jouw rol als projectleider is zowel intern als extern. Je externe rol is het bijstaan van de wethouder tijdens informatieavonden en het voorzitten van informatieavonden. Deze informatieavonden zullen gemiddeld twee keer per maand plaatsvinden en zijn met de wijkplatforms, de omwonenden, hondenklankbordgroep, eventuele commissievergaderingen.
De uitvoering hondenbeleid staat hoog op de politieke agenda en de emoties van diverse belanghebbende spelen daarbij een rol. In hoofdzaak geef je uitvoering aan projecten op het gebied van openbare ruimte rondom reconstructies in de openbare ruimte. Je stemt werkzaamheden af met stakeholders en neemt deel aan (bestuurlijke) overleggen met diverse externe partijen. Voorts ben je alert, signaleer je (mogelijke) knel- en verbeterpunten in het vastgestelde beleid en geef je hierover advies. Je communiceert op een pro-actieve manier over je project, zowel in- als extern.

Functie eisen

-Je beschikt over HBO denk- en werkniveau
-Minimaal 3 jaar werkervaring als projectleider in een politieke organisatie
-Je hebt aantoonbare projectleiderservaring
-Je hebt een zakelijke en professionele kijk op de planning en -control van je projecten.
-Je bent assertief, en resultaatgericht met oog voor de omgeving en de belangen van derden
-Je hebt gevoel voor ambtelijke en bestuurlijke verhoudingen
-Je bent een echte teamspeler die door natuurlijk overwicht groepen en personen zowel intern als extern weet te enthousiasmeren en aan zich te binden.
-Je kunt open, duidelijk en constructief communiceren, zowel schriftelijk als mondeling.
-Je kunt hoofd- van bijzaken goed te scheiden.
-Projectmatig werken is je op het lijf geschreven.
-Je kunt zaken goed initiëren en organiseren

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  07-12-2015 11:44
  Plaats
  BUSSUM

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten