DBA-er Wetterskipfryslan

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
04-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
2
Bekeken
382
Status
Gesloten
Referentie
WIF9265

Afrondingstoelichting

Bedankt voor uw reactie. Uw CV is beoordeeld, maar helaas is er op basis van de gunningscriteria gekozen voor een andere kandidaat.
Wij wensen u veel succes met het vinden van een nieuwe opdracht. Hou daarvoor ook onze website in de gaten.

Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,
Edgard Kosman
Becoss


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 240 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Voor projectmatige werkzaamheden zoals de migratie en upgrade van de Oracle Cloud Control omgeving is Wetterskip Fryslân op zoek naar een DBA’er. Het project betreft migratie en upgrade van de huidige Oracle Cloud Control 12c omgeving waarbij de hardware omgeving vervangen wordt. Het project vind plaats onder regie en uitvoering van een eigen projectleider c.q. collega DBA’er. De DBA’er die nu gezocht wordt zal het grootste deel van de tijd zal aan projectmatige werkzaamheden besteden. Het overige deel zal worden besteed aan de reguliere werkzaamheden.

Binnen een team van vier collega’s ben je mede verantwoordelijk voor het beheer van de database-omgeving en doe je voor enkele bedrijfsapplicaties het technisch applicatiebeheer. Je voert installaties en conversies uit, lost tweedelijns verstoringen op en je ondersteunt overige ICT-projecten binnen de gebruikersorganisatie. Je adviseert bij inrichtings- en beheervraagstukken. Voor de uitvoering van het beheer heb je contact met zowel functioneel applicatiebeheerders als leveranciers.

Kandidaat omschrijving
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent in staat om op basis van een klant- en kwaliteitsgerichte houding werkbare oplossingen te realiseren.

Inhoudelijke CV eisen
U voegt een CV van maximaal 5 pagina's A4 toe. Het CV is in het Nederlands gesteld. NB. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden.

Je werkt en denkt op HBO-niveau en bent in het bezit van een voor deze functie relevante ICT-opleiding. Dit wordt na gunning gecontroleerd. Werkervaring en kennis van de processen bij een waterschap is een eis.
Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met het beheer, inrichting, migratie en upgrade van Oracle database omgevingen (versie 10 en hoger) en Oracle Enterprise Manager Cloud Control 12c omgeving en RMAN. OCP-certificering is daarbij een pré.
Ook heb je ervaring met technisch applicatiebeheer van administratieve bedrijfsapplicaties.
Kennis van en ervaring met datawarehousing, SQL server, PL/SQL, APEX en AQ is gewenst. Affiniteit met SOA-architecturen en basisregistraties is welkom.

Inhoudelijke CV wensen
Werkervaring bij een waterschap heeft de voorkeur. Dit wordt na gunning gecontroleerd.
Kennis van en ervaring met datawarehousing, SQL server, PL/SQL, APEX en AQ is gewenst. Affiniteit met SOA-architecturen en basisregistraties is welkom. Dit wordt na gunning gecontroleerd.

Aanvang uitvoering opdracht

01-01-2016

Einddatum opdracht

31-12-2016

Uren per week

36

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  07-12-2015 15:42
  Plaats
  Tilburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  07-12-2015 16:11
  Plaats
  Emmen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten