Communicatieadviseur wegenprojecten en vastgoed

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
04-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
's-Hertogenbosch
Reacties
0
Bekeken
360
Status
Gesloten
Referentie
IGB53658597

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een communicatieadviseur met ervaring binnen infrastructurele wegen projecten aan de kant van de opdrachtgever.

Wie?

Onze opdrachtgever is een provincie.

U bent werkzaam voor de afdeling Voorbereiding Infrastructurele Werken. Deze afdeling is onderdeel van het cluster Projecten en Vastgoed.De provincie wil dat het een fijne plek is om te wonen, te werken en te recreëren. Waar de mensen vlot op de bestemming kunnen komen en goederen slim worden vervoerd. Zij willen ook dat de
provincie een internationale top kennis- en innovatieregio blijft. Om bij te dragen aan de concurrentie- en agglomeratiekracht van de provincie, werken ze samen met hun partners aan een veilig, slim en duurzaam mobiliteitsnetwerk voor bewoners, bedrijven en bezoekers.
Dit doen zij onder meer door knelpunten in het mobiliteitsnetwerk op te lossen en door knooppunten te versterken: ze leggen ontbrekende schakels in het wegennet aan en maken via slim beheer, onderhoud en reconstructies het bestaande netwerk veiliger en toekomstbestendig.
Voor de communicatie rondom wegenprojecten hebben ze bepaald dat de focus ligt bij de zogenaamde etalageprojecten wegen. Zoals bijvoorbeeld de N279 Zuid en Noord, de N69 en de N282. Het overzicht van etalageprojecten wordt voortdurend geactualiseerd.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U werkzaamheden hebben grotendeels betrekking op het begeleiden en uitvoeren van de communicatie rondom wegenprojecten en in het bijzonder de Etalageprojecten Wegen.

 • U verzorgt op tactisch-operationeel niveau de publiekscommunicatie van de Etalageprojecten Wegen.

 • U houdt regie op en draagt bij aan het communicatieproces en de communicatiemiddelenmix. Als er al een aannemer betrokken is bij het project, verzorgt die de bouwcommunicatie.

 • U professionaliseert de communicatie (proces en uitvoering) verder van de (voorbereiding en) uitvoering van infrastructurele werken, onder andere via het aanpassen van het handboek ‘Communicatie bij uitvoering van wegwerkzaamheden’. Met dit handboek is de projectcommunicatie zoveel mogelijk gestandaardiseerd. Het handboek is voor de communicatie het richtsnoer, maar het dient ook geactualiseerd te worden. Uiteraard is niet alles in standaarden te vangen en heeft de communicatie veel relatie met pers en publiciteit volgens de waan van de dag. Er is dan ook veel samenwerking met de woordvoerder voor dit beleidsveld.

 • U wordt deels ingezet voor het begeleiden en uitvoeren van de communicatie rondom vastgoed, zoals bij projecten van het Ontwikkelbedrijf en Erfgoedcomplexen. Het betreft ook hier communicatie op tactisch-operationeel niveau.

 • U bent het aanspreekpunt en sparringpartner over communicatie voor de projectleiders en voor de projectondersteuners.

 • U zorgt ook voor afstemming met eventuele externe partners die betrokken zijn bij de communicatie van een project, zoals fotograaf en communicatieadviseur van een aannemer.

 • U stemt regelmatig af met de clusteradviseur communicatie voor de strategiebepaling en de aanhaking bij de provinciale communicatie.

Eisen

 • U hebt een opleiding op hbo-niveau, richting communicatie of journalistiek.

 • U beschikt over het Logeion Beroepsniveauprofiel (BNP) 3-4; stevige medior adviseur.

 • U hebt minimaal 4 jaar werkervaring is een soortgelijke functie(s).

 • U hebt minimaal 4 gelijksoortige opdrachten / projecten uitgevoerd.

 • U beschikt over minimaal 1 referentie waaruit blijkt dat u kennis en ervaring heeft met het werken bij een overheidsorganisatie.

 • U beschikt over minimaal 1 referentie waaruit blijkt dat u kennis en ervaring heeft met infrastructurele projectcommunicatie.

 • U hebt bij voorkeur ervaring met evenementencommunicatie.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Den Bosch

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor gemiddeld 32 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2016, met optie tot verlenging. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Hoe?

Reageer vóór maandag 14 december aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten