Senior SAP SD MM Consultant

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
04-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Leiden
Reacties
0
Bekeken
51
Status
Gesloten

Omschrijving

'Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een Senior SAP SD MM Consultant

Je bent eindverantwoordelijk voor de ontwikkelingen en beheer van het organisatie Supply Chain SAP systeem. Je realiseert en documenteert de functionele ontwerpen van maatwerkaanpassingen in SAP, zoals interfaces, rapportages, user-exits en formulieren. Vervolgens zorg je voor de acceptatie van de gekozen oplossingen binnen de organisatie.

Tijdens dit proces communiceer je met de klant over de inhoud en het proces. Je bent aanspreekpunt voor incidenten, problemen en changes op het vlak van SAP SD. Je zoekt deze uit en biedt een oplossing. Je communiceert tijdig en duidelijk over de status van changes en incidenten richting de organisatie. Continuïteit van de SAP SD-diensten is jouw primaire zorg. Je participeert in SAP gerelateerde projecten en bent gewend om op projectmatige wijze te werken. Ervaring met SAP upgrade is een pre.

Je werkt binnen het SAP team, welke zich met name richt op het SAP 4.5B applicatie- & wijzigingsbeheer van alle SAP bedrijfsapplicaties

Specific experience

  • SAP SD

  • Preferable SAP MM

  • Logistics experience, preferably in FMCG area

  • Functional consultant, not technical

Technical and/or functional knowledge

Primary required knowledge

SAP SD

Secondary required knowledge

SAP MM

Locatie

Leiden

Startdatum

Zsm

Einddatum

6 Maanden na aanvang

Deadline

8 december 2015 voor 11:00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een nederlandstalige CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten