Projectleider Project Bescherming van Persoonsgegevens

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Capelle aan den Ijssel
Reacties
2
Bekeken
368
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2539 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-1-2016

Einddatum

1-7-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

11-12-2015 om 9:00 uur

Op dit moment is de noodzaak om zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens van burgers urgenter dan ooit.

Voor een adequate samenwerking en afstemming tussen alle betrokken partijen binnen de Toegang en binnen het brede sociaal domein, is het essentieel om de informatie-uitwisseling in beeld te brengen, de informatiesystemen op elkaar af te stemmen en de toegang tot informatie door de verschillende partijen te regelen met inachtneming van de privacywetgeving. Ook dienen de informatiesystemen zodanig te worden ingericht dat managementinformatie snel en tijdig gegenereerd kan worden. Daarom adviseren wij u om de GR IJsselgemeenten opdracht te verlenen om in samenwerking met de kwartiermaker, onderzoek te verrichten naar de wijze waarop informatie-uitwisseling binnen het brede sociaal domein vorm dient te krijgen. Hierbij dient aansluiting te worden gezocht bij het informatiesysteem van de C3 groep dat al binnen onderdelen van het sociaal domein gebruikt wordt (onder andere door het Eropafteam, het Lokaal Zorgnetwerk, de stichting CJG, woonoverlast en het Jeugd Beschermingsplein).’

De projectleider moet een ruime en diepgaande inhoudelijke kennis hebben van de (toekomstige) Europese en landelijke privacywet- en regelgeving. Hij/zij moet weten aan welke eisen de gemeente moet voldoen om de doelstelling van het project te realiseren en hij moet de met het project te bereiken resultaten daarop kunnen toesnijden.

Ook moet de projectleider in staat zijn om het gemeentelijk privacybeleid op te stellen en door de gemeente te hanteren (model)documenten te maken voor privacyprotocollen, convenanten, bewerkersovereenkomsten, regelingen en andere stukken die de gemeente moet gebruiken om te voldoen aan de eisen van de privacywet- en regelgeving.

Eveneens moet de projectleider beschikken over de vaardigheden die nodig zijn om dit gemeentebrede project binnen de gestelde termijn tot een afronding te brengen. De projectleider moet de in het voorafgaande genoemde resultaten van het project opleveren. Daartoe moet hij onder meer de uitvoering van het project begeleiden, de hieronder genoemde kerngroep en werkgroep voorzitten, duidelijke instructies geven aan de leden van de werkgroep, de resultaten van de werkzaamheden van de leden van de werkgroep toetsen en van feedback voorzien, het gemeentelijk privacybeleid opstellen en de noodzakelijke (modellen voor) documenten en regelingen leveren.

Functie eisen

-De kandidaat moet een aantoonbare ruime en diepgaande inhoudelijke kennis hebben van de (toekomstige) Europese en landelijke privacywet- en regelgeving.
Hij/zij moet weten aan welke eisen de gemeente moet voldoen om de doelstelling van het project te realiseren en hij/zij moet de met het project te bereiken resultaten daarop kunnen toesnijden.
-De kandidaat moet in staat zijn om het gemeentelijk privacybeleid op te stellen, om door de gemeente te hanteren (model)documenten te maken voor privacyprotocollen, convenanten, bewerkersovereenkomsten, regelingen en andere stukken die de gemeente moet gebruiken om te voldoen aan de eisen van de privacywet- en regelgeving en om de overige beoogde resultaten van het project op te leveren.
-De kandidaat moet beschikken over ervaring met het leiden/voorzitten van één of meerdere gemeentebrede projecten, moet duidelijke instructies kunnen geven aan de leden van de werkgroep en de resultaten van de werkzaamheden van de leden van de werkgroep kunnen toetsen en van feedback voorzien.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  06-12-2015 21:35
  Plaats
  Bussum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  07-12-2015 10:21
  Plaats
  Coevorden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten