Communicatie Adviseur

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
04-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zuiden van het land
Reacties
0
Bekeken
388
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-1022

Omschrijving

Voor een provincie in het zuiden van het land zoeken wij een Communicatie Adviseur Wegenprojecten en Vastgoed, die verantwoordelijk is voor de communicatie van de zogenaamde 'etalageprojecten wegen'. De provincie bouwt aan een veilig, slim en duurzaam mobiliteitsnetwerk voor bewoners, bedrijven en bezoekers. Dit doet zij onder meer door knelpunten in het mobiliteitsnetwerk op te lossen en door knooppunten te versterken. Voor de communicatie rondom wegenprojecten is bepaald dat de focus ligt bij de zogenaamde etalageprojecten wegen: een twintigtal wegenprojecten.

Taken

Het op tactisch-operationeel niveau verzorgen van de publiekscommunicatie van de Etalageprojecten Wegen. De communicatie adviseur houdt regie op en draagt bij aan het communicatieproces en de communicatiemiddelenmix. Als er al een aannemer betrokken is bij het project, verzorgt die de bouwcommunicatie.
Het verder professionaliseren van de communicatie (proces en uitvoering) van de (voorbereiding en) uitvoering van infrastructurele werken, o.a. via het aanpassen van het handboek ‘Communicatie bij uitvoering van wegwerkzaamheden’. Met dit handboek is de projectcommunicatie zoveel mogelijk gestandaardiseerd. Het handboek is voor de communicatie het richtsnoer, maar het dient ook geactualiseerd te worden.
Uiteraard is niet alles in standaarden te vangen en heeft de communicatie veel relatie met pers en publiciteit volgens de waan van de dag. Er is dan ook veel samenwerking met de woordvoerder voor dit beleidsveld.
De communicatie adviseur zal ook deels ingezet worden voor het begeleiden en uitvoeren van de communicatie rondom vastgoed, zoals bij projecten van het Ontwikkelbedrijf en Erfgoedcomplexen. Het betreft ook hier communicatie op tactisch-operationeel niveau.

Vereisten

Opleiding op HBO niveau, richting communicatie of journalistiek
Logeion Beroepsniveauprofiel (BNP) 3-4; stevige medior adviseur
Minimaal 4 jaar werkervaring in soortgelijke functie
Minimaal 4 gelijksoortige opdrachten/projecten uitgevoerd
Ervaring bij een overheidsorganisatie
Ervaring met infrastructurele projectcommunicatie
Ervaring met evenementencommunicatie

Competenties

Goede (tactische en operationele) communicatieve vaardigheden
Goede organisatorische vaardigheden
Sterke tekstschrijver
Goede contactuele vaardigheden
Snel en met daadkracht kunnen schakelen tussen projecten
Proactieve instelling
Overtuigingskracht
Omgevingsbewust
Creatief
Politiek-bestuurlijke sensitief

Bij het ontvangen van uw reactie (inclusief 2 referenties) gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten