Senior Vastgoedadviseur

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
431
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2559 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

4-1-2016

Einddatum

1-7-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

9-12-2015 om 9:00 uur

Dit is het werk
Het voeren van overleg en onderhandelen met marktpartijen over de voorwaarden voor uitgifte van gronden voor de (her)ontwikkeling van vastgoed (commercieel vastgoed en woningbouwontwikkelingen).
Het opstellen van diverse overeenkomsten (intentieovereenkomsten en uitgifteovereenkomsten, maar ook anterieure overeenkomsten en ontwikkelovereenkomsten).
Het vervullen van een adviesrol op het gebied van vastgoedontwikkeling (grondprijsberekeningen kunnen maken, vastgoedadviezen in algemene zin).
Het opstellen van documenten ten behoeve van aanbestedingsprocedures.
Het opstellen van adviezen en brieven.
Plek in de organisatie
REO, afdeling Grondzaken/Uitgifte. In de afdeling doen we de aan- en verkopen van gronden voor de ontwikkeling van vastgoed, het verkopen van gemeentelijke vastgoedbezittingen en conversie & herziening van erfpachtcontracten.

Taak van het onderdeel
De missie van Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling (REO) ‘Werken aan de stad, bouwen aan Utrecht', motiveert en inspireert ons. De ruimtelijke, economische, culturele en sociale ontwikkeling krijgt vorm in het integrale jaarprogramma van REO, gericht op regie en realisatie. Om deze doelstellingen te halen werken wij nauw samen met andere onderdelen van de organisatie in het fysieke domein en het sociaal/economische domein. Het gaat zowel over het monumentale verleden, over het hectische heden, als over de opgave voor de toekomst.

Functie eisen

-Je hebt een WO opleiding privaatrecht, MRE of MCD of relevante HBO opleiding.
-Grondige kennis van en langdurige ervaring op het vakgebied.
-Minimaal 7 jaar aantoonbare relevante werkervaring op een afdeling Grondzaken of vergelijkbare afdeling.
-Je hebt daadwerkelijk gronduitgiften gedaan en een aanbestedingsprocedures uitgevoerd.
-Je werkhouding is pro-actief.
-Je hebt een hands-on mentaliteit en bent flexibel.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten