Infrastructuur architect

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
04-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
158
Status
Gesloten

Omschrijving

'Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een Infrastructuur architect

Infrastructuur architect
De afdeling Strategy, Integration en Architecture (SIA) is o.a. verantwoordelijk voor het opstellen en onderhouden van een architectuur voor de Air Traffic Management Machine. De ATM Machine dient de verkeersleider optimaal te ondersteunen in het afhandelen van het verkeer in het Nederlandse luchtruim. SIA is tevens verantwoordelijk voor het opstellen en onderhouden van het globale ontwerp van de ATM Machine binnen de richtlijnen van architectuur. De referentie architectuur die SIA heeft opgesteld is gebaseerd op de DYA methodiek.

Voor een nieuw te bouwen LVNL gebouw (annex) ligt er een vraag voor de uitwerking van een ATM Machine ontwerp welke aansluit bij de wensen en behoeftes waarvoor deze annex wordt ontwikkeld. De annex kent verschillende gebruiksperioden. Te beginnen met opbouw en overname van het nieuwe verkeersleiding systeem (iCAS) gevolgd door een periode van operationeel gebruik van dit systeem. Na transitie van de operatie terug naar het huidige gebouw wordt de annex gebruikt als test en simulatie omgeving. Ook zal de annex als een contingency faciliteit gebruikt worden. Gezien het aantal gebruiksperioden met eigen eisen aan de annex, is er op dit moment vraag naar een infrastructuur architect. Deze infrastructuur architect stelt de juiste vragen en kan daaruit concepten uitwerken die dienen als input voor het detail ontwerp van de infrastructuur binnen de annex. Onderwerpen binnen de annex zijn: systeeminrichting en netwerken, die alle gebruiksperioden van het gebouw kan faciliteren. De concrete opleveringen is een Architectuur beslisdocument waarin verschillende architectuur keuzen tegen elkaar worden afgezet ter besluitvorming.

De kandidaat dient over de volgende competenties en ervaringen te beschikken

 • Resultaatgericht, zorgt ervoor dat binnen de gestelde termijn een maximaal haalbaar resultaat wordt bereikt.

 • Pro-actief, gaat zelf achter informatie aan

 • Sterk communicatief ingesteld

 • Sterk Analytisch vermogen

 • In staat hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden

 • In staat snel overzicht op te bouwen over het totaal van systemen

 • Uitstekende kennis van netwerk architectuur en systeem architectuur

 • Kennis en ervaring met ontwerpen van datacenters

 • Ervaring in werken onder architectuur

 • HBO of Universitaire opleiding elektrotechniek, informatie techniek of vergelijkbaar

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Locatie

Amsterdam

Uren

nnb

Startdatum

04-01-2016

Einddatum

30-04-2016

Optie tot verlenging

Mogelijk

Deadline

8 december 2015 om 12.00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten