Infrastructuur Architect

Opdrachtgever
CIMSOLUTIONS B.V.
Geplaatst op
07-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Regio Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
275
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Helion IT 161 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een Infrastructuur Architect.

De afdeling waar de Architect wordt ingezet is o.a. verantwoordelijk voor het opstellen en onderhouden van een architectuur voor de primaire systemen en voor het opstellen en onderhouden van het globale ontwerp binnen de richtlijnen van architectuur.

Voor een nieuwe locatie is er behoefte aan het uitwerken van het ontwerp voor een nieuw te bouwen systeem dat aansluit bij de wensen en behoeftes voor de nieuwe locatie. Er is behoefte aan een Architect die de juiste vragen stelt en daaruit concepten kan uitwerken tot een detailontwerp van de infrastructuur. Het gaat dan m.n. om o.a. systeeminrichting en netwerken. Er dient ook een Architectuur beslisdocument opgeleverd te worden waarin de verschillende mogelijkheden / keuzes tegen elkaar worden afgezet t.b.v. de besluitvorming.

De Infrastructuur Architect dient uitstekende kennis van DYA, netwerk- en systeemarchitectuur te hebben. Kennis en ervaring met het ontwerpen van datacenters.

Inzet

z.s.m. voor een periode van circa 6 maanden o.b.v. 36 tot 40 uur per week met kans op verlenging.

Regio

Amsterdam.

De inzendtermijn eindigt op woensdag 9 december 2015.

Kandidaten die zich eerder aanmelden worden direct in behandeling genomen. Profielen van aangeboden kandidaten worden uiteraard geselecteerd op basis van kwaliteit, maar er wordt ook scherp op de prijs gelet.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten