Supervisor GIP

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
07-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zoetermeer
Reacties
1
Bekeken
393
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-1-2016

Einddatum

1-7-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

9-12-2015 om 17:00 uur

Als supervisor draag je zorg voor de operationele aansturing en coaching en het optimaal functioneren van medewerkers binnen de kanalen telefonie, email enzovoorts van het Gemeentelijk Informatie Punt (GIP). Verder realiseer je met je team vastgelegde resultaatafspraken en maak je werkplanningen, waarbij rekening gehouden wordt met de (flexibele) inzet van medewerkers.
Je zorgt dat de informatiestroom tussen front- en backoffice goed verloopt en je initieert of levert een bijdrage aan projecten (doorontwikkeling GIP) ter verbetering van de dienstverlening. Daarnaast signaleer je knelpunten in de informatie die wordt gebruikt in het GIP en onderneem je indien nodig actie.
Je onderhoudt contacten met alle afdelingen binnen de gemeente om de informatie voorziening actueel te houden. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de realisatie van kwalitatieve en kwantitatieve output op de door het GIP behandelde vragen en stuurt op het voorkomen van wachtrijen en overige prestatie-indicatoren.
Je coacht medewerkers op inhoudelijke afhandeling en de wijze waarop het contact met de klant verloopt. Tot slot vertaal je de aanwezige sturingsinformatie (integrale rapportage) naar operationele doelen.

Functie eisen

Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 10 jaar als supervisor binnen de (gemeentelijke) overheid of andere complexe organisaties
Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van klantcontact en klantcontactcentra
Ervaring met de producten van het GIP
Affiniteit met en globale kennis van ICT binnen het GIP
Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden

Competenties

Je kunt goed schakelen in verschillende belangen en aansturen doe je van nature. Je bent proactief, werkt nauwgezet en je bewaakt het overzicht. Daarnaast ben je flexibel, een teamplayer en kan je heel goed zelfstandig werken.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  07-12-2015 13:36
  Plaats
  Arnhem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten