Adviseur omgevingsmanagement en conditionering

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
07-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
457
Status
Gesloten
Referentie
IGB53833686

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2533 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een adviseur omgevingsmanagement en conditionering met ervaring met planprocedures (tracé MER), vervlechtingsprojecten en grondaankoopprocessen.

Wie?

Onze opdrachtgever is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Deze uitvoeringsorganisatie bevordert de vlotte en veilige doorstroming van het verkeer op de weg en het water. Veiligheid, doorstroming, comfort en betrouwbare informatievoorziening zijn hierbij sleutelwoorden.

U bent werkzaam voor het project Knooppunt Hoevelaken. Het doel van het project Knooppunt Hoevelaken is het verbeteren van de doorstroming en de bereikbaarheid van de regio Midden-Nederland, waarbij een goede inpassing / vormgeving van de A1/A28 een bijdrage levert aan de verbetering van de leefbaarheid in het gebied rond deze wegen.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U ondersteunt de projectleider bestuurlijk-juridische zaken, planuitwerking en conditionering en de projectleider (Niet) Bestuurlijk, publieksparticipatie & -communicatie bij hun dagelijkse werkzaamheden.

 • U zorgt voor het plannen, (bijdragen aan) het maken, het voorbereiden en verslaglegging van afspraken met externe stakeholders op het gebied van projectgebonden omgevingsmanagement (Niet) Bestuurlijke partijen, organisaties en bewonersgroeperingen.

 • U zorgt voor het plannen, het maken, het voorbereiden en verslaglegging van afspraken met externe stakeholders op het gebied van conditionering, bijvoorbeeld met betrekking tot de inventarisatie van areaalgegevens en het grondaankoopproces (vastgoed).

 • U organiseert en plant bijeenkomsten / workshops / werkateliers en verzorgt de verslaglegging.

 • U denkt mee over de (proces)invulling van het projectgebonden omgevingsmanagement en de werkzaamheden op het gebied van conditionering.

Eisen

 • U hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en 3 tot 5 jaar werkervaring (met projectmatig en planmatig werken).

 • U hebt kennis van en ervaring met planprocedures (tracé MER), vervlechtingsprojecten en grondaankoopprocessen.

 • U hebt eerder werkzaamheden uitgevoerd in opdracht van Rijkswaterstaat.

 • U hebt ervaring met omgevingsprocessen in (complexe) Rijkswaterstaatprojecten of projecten van andere overheden.

 • U hebt ervaring met omgevingsmanagement in planstudies.

 • U hebt ervaring met conditioneringsaspecten als areaalgegevens en grondaankoopprocessen.

 • U hebt kennis van en ervaring met bestuurlijke en niet-bestuurlijke setting van onder andere de omgeving Amersfoort (echter niet persoonlijk belanghebbende van het project).

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Regio Utrecht

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 24 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2016, met een optie tot verlenging. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór maandag 14 december aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten