Applicatiebeheerder Bedrijfsvoeringapplicaties

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
08-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
409
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor jullie reacties. We hebben 1 kandidaat aangeboden bij onze klant. Deze kandidaat is inmiddels geinformeerd.


Omschrijving

'Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een Applicatiebeheerder Bedrijfsvoeringapplicaties

Opdrachtomschrijving

een functie als applicatiebeheerder. Je zorgt voor incidentenafhandeling en je bent een spil tussen de business en eigen IT-organisatie. Je zoekt afstemming tussen functioneel- en technisch beheerders, en je levert een bijdrage aan nieuwe ontwikkelingen, verbeteringen en updates.

Wij vragen
een applicatiebeheerder die werkt en denkt op minimaal HBO-niveau. Ook heb je ervaring met het inrichten en beheren van (diverse) webservers en databaseplatformen.

Functieomschrijving
Je bent een allround (technisch) applicatiebeheerder. In deze functie beheer je diverse applicaties die de bedrijfsvoeringdomeinen ondersteunen (roosterpakket, publicatie-registratiesysteem, géén SAP). Ook ben je de spil tussen functioneel beheerders in de business en technische collega’s binnen de eigen IT-organisatie. Jij zoekt de afstemming tussen functioneel beheerders en technische (systeem-, infra-, database-, netwerkbeheerders). Het is ook jouw taak om kleine ontwikkelingen, verbeteringen en updates te faciliteren. Je draagt zorg voor incidentafhandeling en neemt deel aan vernieuwingsprojecten en upgrades.
Functie-eisen
Je bent een (technisch) applicatiebeheerder die werkt en denkt op minimaal HBO-niveau. Je hebt ervaring met het inrichten en beheren van (diverse) webservers en databaseplatformen. In jouw werk toon je graag initiatief. Ook ben je goed in de communicatie met overige beheerders. Je durft verantwoordelijkheid te nemen voor jouw werkzaamheden en je bent klantgericht. Samenwerken gaat jou goed af.

Bijzonderheden
Invulling van de vacature geschiedt zo spoedig mogelijk

Locatie

Utrecht

Uren

36

Startdatum

04-01-2016

Einddatum

01-7-2016

Deadline

14-12-2015 16:00

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    08-12-2015 10:26
    Plaats
    Maarssen

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten