Senior Ops Engineer

Opdrachtgever
Fast Flex Quality Sourcing
Geplaatst op
08-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
70
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
366
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 243 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten

Omschrijving

Voor ons zusterbedrijf QNH, zoeken we

IT Ops Engineer Debit Cards – Testen en beheren van hoogwaardige applicaties bij een bank die voorop loopt in IT innovaties

Werken volgens de nieuwste methoden binnen complexe IT projecten
Als IT Development Engineer bij ING Bank vervul je in een professioneel team van Development- en Operations Engineers (DevOps team) een belangrijke IT inhoudelijke rol bij het bouwen van tests en het beheren van één of meerdere technologisch hoogwaardige applicaties. Gedurende een periode van tenminste 18 maanden werk je samen met de collega’s in je team intensief aan het testen en beheren van deze software applicaties. Jij transporteert de applicatie naar een productie omgeving en monitort dat de applicatie beschikbaar is en correct functioneert.

Je werk als IT Operations Engineer is zeer afwisselend, maar tot jouw belangrijkste taken/aandachtsgebieden behoren onder meer:

 • Het bouwen van tests en testen van applicaties;

 • Het deployen van applicaties;

 • Het beheren van applicaties, waaronder het oplossen van problemen en het monitoren van het functioneren van applicaties.

De DevOps teams binnen ING Bank hanteren de Scrum methodiek en Continuous Delivery Engineering Practices. Daarmee loopt ING Bank niet alleen voorop in concrete innovaties op IT gebied, maar ook in de werkwijze die wordt gevolgd voor het ontwerpen, bouwen en testen van applicaties alsmede het proces van in beheer nemen, het beheren en uiteindelijk decommisionen van applicaties. Op deze manier werkt ING Bank doorlopend aan optimalisatie van de dienstverlening aan zijn klanten en aan het verder verstevigen van zijn leidende positie in de markt. Jij hebt in je functie dan ook directe invloed op de tevredenheid onder klanten van ING Bank en vanzelfsprekend wordt er van jou verwacht dat je in al je werkzaamheden het klantbelang voorop stelt.

In je functie rapporteer je aan de IT Chapter Lead

Jouw werkomgeving
Als IT Operations Engineer bij ING Bank werk je samen met je enthousiaste en professionele collega’s in een (virtueel) DevOps team vanuit het hoofdkantoor van ING Bank in Amsterdam. Jouw team verricht werkzaamheden voor de Betaalpassen squads van ING Bank en maakt onderdeel uit van de Chief Information Office (CIO) in Nederland. De CIO is primair gericht op het faciliteren van de IT-activiteiten van ING Bank Nederland. Werken bij de CIO betekent werken binnen een professionele, dynamische afdeling in een continu veranderende en complexe omgeving. Er is veel ruimte voor innovatie, de kwaliteit staat voorop en de klant staat centraal in alle activiteiten.

Een vakkundige en analytische IT Operations Engineer
Je bent een vakkundige en analytische IT Operations Engineer. Je bent inhoudelijk sterk en je bent erop gericht om in je werk de beste en concrete resultaten te behalen. Je begrijpt als geen ander wat de wensen en behoeftes van jouw (interne) klanten zijn op het gebied van IT en je bent bovendien een echte teamspeler. Ook ben je in staat om collega’s te coachen en constructieve feedback te geven.

Daarnaast heb je

•Minimaal 5 jaar ervaring technisch applicatiebeheer op AIX en Linux (RedHat)
•ITIL kennis en meerdere jaren ervaring
•Ervaring in financiële dienstverlening
•Bereidheid tot meedoen met standby diensten
•Ervaring met Nolio is een pré.
•Minimaal HBO werk- en denkniveau
•Minimaal 4 jaar relevante werkervaring in een complexe IT omgeving
•Kennis en ervaring met Scrum. Ervaring met Continuous Delivery is een pre

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  08-12-2015 11:18
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten