Verzuimadviseur

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
08-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
275
Status
Gesloten
Referentie
BCSMS15508

Omschrijving

De verantwoordelijkheden
In de functie van Verzuimadviseur ligt jouw primaire verantwoordelijkheid bij het bewaken en aansturen van het verzuim- en re-integratieproces. Hierbij fungeer je als persoonlijke verzuimcoach voor zowel leidinggevende als werknemer. Daarnaast treed je naar de werkgever op als adviseur op het gebied van verzuim- en arbeidsongeschiktheid. Deze functie wordt uitgeoefend in minimaal 32 uur per week

De functie
Als Verzuimadviseur ben je de centrale spil in het re-integratieproces. Je onderhoudt contacten met werknemers, hun direct leidinggevenden, HRM en eventueel met dienstverleners. Door jouw kennis en kunde weet je het proces van werkhervatting positief te beïnvloeden waarbij je het belang van werkgever en werknemer niet uit het oog verliest. Wanneer het proces stagneert, vind je de oorzaken en onderneem je passende actie. De bedrijfsarts zorgt voor de bedrijfsgeneeskundige borging en is sparring partner voor moeilijk oplosbare casuïstiek.
Bij grotere relaties verzorg je samen met de consultant rapportages naar de klant en evalueer je periodiek de meer beleidsmatige kant van het verzuim. In deze functie onderhoud je de relaties grotendeels via de telefoon.

De functievereisten
HBO werk- en denkniveau
Aantoonbare affiniteit met verzuim en arbeidsongeschiktheid en kennis van de sociale zekerheid en de verzuimproblematiek;
Commerciële, zakelijke en dienstverlenende instelling;
Praktische instelling en vermogen tot plannen en organiseren;
Flexibel en stressbestendig;
Doelgericht en standvastig;
Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Wij bieden
Een gevarieerde baan waarin je jouw ondernemerschap kunt laten zien. Onze werksfeer is informeel en professioneel. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, studie en persoonlijke ontwikkeling. De beloning die we er tegenover stellen is zeker marktconform.

CV eisen CV met referentie
Omschrijving Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4.

In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld.
Indien deze informatie ontbreekt, behoudt zich het recht de aanbieding ter zijde te leggen.

Referentie

Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. Elke referentie moet de mogelijkheid bieden contact op te nemen met de voormalige opdrachtgever. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Aanvraag selectiecriteria
Minimaal 3 jaar werkervaring als verzuimbegeleider bij een arbodienstverlener. Aantoonbaar op CV. (MUST)
Afgeronde HBO opleiding. Duidelijk aangeven op het CV.
Geslaagd voor de opleiding Regie op Verzuim. Duidelijk aangeven op CV.
Referentie toevoegen. Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week.
Kandidaat dient geen vakantie gepland te hebben in deze periode of in elk geval niet langer dan 5 werkdagen, gezien de spoed op de afdeling. Gelieve dit duidelijk te vermelden op het CV.

Startdatum 14-12-2015
Einddatum 27-5-2016
Optie tot verlenging ja
Aantal uur per week 40

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten