Beheerder Linux/Oracle infrastructuur

Opdrachtgever
Recint B.V.
Geplaatst op
08-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
65
Op locatie
Zeist
Reacties
1
Bekeken
304
Status
Gesloten
Referentie
rec15010

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten

Omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in de bankwereld zijn wij op zoek naar een ICT Specialist Beheerder Linux/ Oracle infrastructuur.

De startdatum van de inzet is 1 januari 2016 en de verwachte einddatum is 1 augustus 2016.

Inhoud van de functie

Als Linux beheerder ben je deel van het DB Infra Technical Team binnen IS/Oracle en ben je verantwoordelijk voor de inrichting van de Oracle infrastructuur.

De Oracle infrastructuur omvat hardware (EXADATA en Commodity) en operating systems (OEL en OVM), waarop Oracle database infrastructuur (clusters en databases) en Fusion Middleware componenten worden geleverd door je andere collega’s.

Je houdt je bezig met het opstellen, borgen en toezien op de naleving van standaarden. Ook het onderhoud en Life Cycle Management van de infrastructuur en natuurlijk het schrijven en up to date houden van onze beheer documentatie behoort tot je takenpakket.

Binnen IT Operations wordt een hoge eis gesteld aan kwaliteit, continuïteit en stabiliteit. Van jou wordt er verwacht dat je een beheerder bent die samen met zijn collega’s procesgericht aan het gezamenlijke doel werkt. Je brengt liefde voor het vak en bent een enthousiaste deelgenoot van de ontwikkelingen van Linux als product en het Oracle team als geheel.

Verder ben je in staat complexe problemen zelfstandig en in teamverband op te lossen. Je weet de impact van veranderingen op de operatie in te schatten en collega beheerders te helpen met de implementatie van wijzigingen. Je kent de weg bij incidenten oplossen, waarbij een goede afstemming en (pro)actieve samenwerking met andere afdelingen zoals o.a. hardware, storage en netwerken essentieel is. Ook onderhoud je contacten met de afnemers van de geleverde diensten, zoals je collega DBA’s bij de klant, applicatiebeheerders en uiteraard ook met Oracle, bijvoorbeeld d.m.v. het indienen van SR’s (Oracle Service Request).

Maar boven alles zie je het als jouw taak om ervoor te zorgen dat de systemen doen wat ze moeten doen, dag en nacht. Stand-by diensten kunnen dus onderdeel zijn van deze functie.

IS Oracle, onderdeel van IT Operations, Infrastructure Services, huisvest databases en middleware-stacks volgens de standaarden in OTAPG omgevingen. Er wordt een service geboden die 24x7 beschikbaar is en 100% betrouwbaar is. Het team is een zelfstandig professioneel team met 60 Oracle specialisten, verdeeld over de gebieden Database Administrator, Fusion Middleware Specialist, Infra Specialist, Enterprise Manager Specialist en Base Team, die dag in dag uit gezamenlijk werken aan een betrouwbare en veilige dienstverlening. Hierbij is bereikbaarheid, tevreden en betrokken stakeholders en een continue verbetering van de dienstverlening de drijfveer.

Je herkent in jezelf de volgende competenties

 • Samenwerken

 • Klantbelang centraal stellen

 • Communicatiekracht

 • Initiëren van verbetering

 • Resultaten realiseren

 • Organiseren en monitoren

Harde functie eisen

 • Afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in een IT richting; of een afgeronde MBO met aantoonbaar HBO denk en werkvermogen en de intentie een HBO opleiding op korte termijn af te ronden;

 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Linux beheerder in een complexe beheer omgeving en affiniteit met Oracle;

 • Ervaring met procesgericht werken volgens ITIL principes binnen een (interne) klantomgeving;

 • Gedegen kennis van Linux, Oracle Virtual Machine, SAN technologie, Hardware- en Netwerk technologie is een harde eis;

 • Kennis van scripting taal bash, Backup & recovery, certificering voor Red Hat Certificied Engineer (RHCE) en procesgericht werken: Agile, is een eis.

Pre's

Kennis van Oracle hardware- en software database en diverse (scripting) talen: ksh, Perl, Java is een pre.

Opmerking

Het betreft in principe een functie voor 36 uur, maar in overleg is 40 uur bespreekbaar.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  08-12-2015 14:56
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten