Verzuimadviseur Verzekering

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
287
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

27-12-2015

Einddatum

27-5-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-40

Sluitingsdatum

9-12-2015 om 15:00 uur

In de functie van Verzuimadviseur ligt jouw primaire verantwoordelijkheid bij het bewaken en aansturen van het verzuim- en re-integratieproces. Hierbij fungeer je als persoonlijke verzuimcoach voor zowel leidinggevende als werknemer. Daarnaast treed je naar de werkgever op als adviseur op het gebied van verzuim- en arbeidsongeschiktheid.

Als Verzuimadviseur ben je de centrale spil in het re-integratieproces. Je onderhoudt contacten met werknemers, hun direct leidinggevenden, HRM en eventueel met dienstverleners. Door jouw kennis en kunde weet je het proces van werkhervatting positief te beïnvloeden waarbij je het belang van werkgever en werknemer niet uit het oog verliest. Wanneer het proces stagneert, vind je de oorzaken en onderneem je passende actie. De bedrijfsarts zorgt voor de bedrijfsgeneeskundige borging en is sparring partner voor moeilijk oplosbare casuïstiek.
Bij grotere relaties verzorg je samen met de consultant rapportages naar de klant en evalueer je periodiek de meer beleidsmatige kant van het verzuim. In deze functie onderhoud je de relaties grotendeels via de telefoon.

Functie eisen

HBO werk- en denkniveau.
Minimaal 3 jaar werkervaring als verzuimbegeleider bij een arbodienstverlener is een vereiste.
Affiniteit met verzuim en arbeidsongeschiktheid en kennis van de sociale zekerheid en de verzuimproblematiek.
Geslaagd voor de opleiding Regie op Verzuim.

Competenties

Commerciële, zakelijke en dienstverlenende instelling;
Praktische instelling en vermogen tot plannen en organiseren;
Flexibel en stressbestendig;
Doelgericht en standvastig;
Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten