Java Ontwikkelaar

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
08-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
48
Status
Gesloten
Referentie
BCNS14448

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 235 opdrachten
  • Yacht bv 33 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsonderdeel
NS Reizigers (NSR) houdt zich bezig met ‘alles wat met het rijden van treinen en het faciliteren van de klant te maken heeft'. Op een gemiddelde werkdag maken meer dan één miljoen klanten per dag gebruik van de diensten en reizen met de treinen van NSR. NS Reizigers streeft ernaar om: de treinen op tijd te laten rijden, te zorgen voor voldoende en comfortabel materieel, goede service en informatie te verstrekken, zorg te dragen voor adequate opvang bij verstoringen.

Afdeling
Donna is het informatiesysteem voor de planning en verdeling van de treinpaden op de Nederlandse Spoorweginfrastructuur. Donna biedt de functionaliteit voor alle spoorwegondernemingen om de dienstregelingsaanvragen voor een nieuw dienstregelingsjaar bij ProRail in te dienen en biedt ProRail de functionaliteit om de capaciteit op het spoorwegnet te verdelen. Het informatiesysteem Donna biedt zowel NSR als ProRail en de overige spoorwegondernemingen de functionaliteit, zoals die voor ieders processen vereist is. Een groot deel van Donna is inmiddels in bedrijf en in beheer bij de Donna Service Organisatie (DSO)

Binnen de DSO streven we naar het verhogen van de kwaliteit van onze releases. We onderkennen dat kwaliteit geborgd moet zijn binnen alle disciplines: heldere specificaties, een kwalitatief hoogwaardige implementatie, goed testwerk om de geleverde kwaliteit te bevorderen en goede afstemming over de disciplines heen. Met het oog op de vele jaren waarin we de applicatie nog in beheer zullen hebben, zoeken we constant naar mogelijkheden om onze effectiviteit en onze kwaliteit verder te verhogen.

Doel van de functie
Op dit moment zoeken wij versterking in de vorm van een tester met ruime ervaring in testautomatisering. Kandidaat is leergierig en heeft interesse in agile werken en agile testen. Kandidaat kijkt denkt verder dan testen alleen en is daarnaast technisch onderlegd. Met een kritische houding denkt de beoogde kandidaat mee over mogelijke verbeteringen. Kandidaatis een zorgvuldige werker met oog voor kwaliteit.
Kandidaat is lid van een Scrum team en draagt mede zorg voor het opzetten en onderhouden van automatische tests in een ATTD testtool. De kandidaat stemt met de testers af welke testgevallen geautomatiseerd moeten worden. Kandidaat is proactief en betrekt bouw bij het schrijven en reviewen van code. Kandidaat heeft bij voorkeur kennis van Specification by Example en oog voor het schrijven van goed leesbare geautomatiseerde testgevallen.

Werkzaamheden worden in Utrecht uitgevoerd.

Werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor de invulling van de volgende activiteiten

Zelfstandig opzetten van testautomatisering (in Java omgeving) en dit uitdragen binnen scrumteams. Schrijven van geautomatiseerde testgevallen, inclusief refactoren van de code in een ATTD/BDD testtool.
Indien nodig ondersteuning bieden bij het opstellen en uitvoeren van systeem- en regressietests en het controleren / analyseren van de testresultaten.
Bijdragen aan opstellen en verbeteren van de testspecificaties.

Functie eisen
Opleiding, Kennis en Werkervaring
Afgeronde HBO/WO opleiding
Java coderen / scripten
Ervaring in het opzetten van testautomatisering
Kwaliteit gedreven
Agile/Scrum kennis

Certificering

  • Pre: PSM (I) of CSM

  • Pre: TMap/ISTQB

  • Pre: SCJP of OCJP

Gedrag, Vaardigheden/ Competenties
- zelfstandig, gedreven
- resultaatgericht
- goed analytisch vermogen
- kritische houding
- zorgvuldig, oog voor detail
- kan methodisch werken

  • kan goed samenwerken,

  • weet zijn ideeën duidelijk te verwoorden / onderbouwen

Aanvraag selectiecriteria
Kandidaat beschikt aantoonbare werkervaring met Agile testautomatisering (MUST)
Kandidaat heeft aantoonbare werk ervaring met het coderen / scripten in Java.
Kandidaat heeft minimaal een HBO diploma of WO werk-denkniveau.
Kandidaat is per direct beschikbaar (MUST)

Startdatum 4-1-2016
Einddatum 30-6-2016
Optie tot verlenging Ja
Aantal uur per week 36

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten