Intermediair
Quest4
Geplaatst op
08-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
1
Bekeken
309
Status
Gesloten
Referentie
1380

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 163 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Rol Java Developer
Werkniveau Senior
Locatie Heerlen
Startdatum 04-01-2016
Einddatum 31-12-2016
Aantal uren per week 38 uur
Aanvrager Jacqueline Slaap

PROJECTINFORMATIE

Ben je een ervaren Java Developer en geïnteresseerd om te werken in een zeer moderne ontwikkelomgeving? Ben je leergierig, heb je energie, passie en plezier? Ben je in staat anderen naar een hoger niveau te brengen? Word je enthousiast van termen als J2EE, Agile, Sonar, Maven, Jira, Eclipse of Activiti? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, testen en opleveren van software. Je bent op de hoogte van de modernste methoden, technieken en frameworks. Je vertaalt in- en externe trends op het gebied van softwareontwikkeling naar mogelijkheden binnen APG. Je laat je niet remmen door tegengas en weet in goed overleg te komen tot synergie. Je bent in staat te werken in een complexe omgeving met veel afhankelijkheden. Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan en weet je werk goed te plannen en te organiseren.

Bij APG ga je werken bij de Service Unit Rechtenbeheer, Loyalis en InAdmin, onderdeel van de APG IT organisatie. De IT afdeling binnen APG is volop in beweging om de dienstverlening aan interne en externe klanten verder te professionaliseren. Ook de Service Unit Rechtenbeheer, Loyalis en InAdmin levert hier haar bijdrage aan en is verantwoordelijk voor de realisatie van omvangrijke en complexe systemen. Deze systemen maak je samen met meer dan 100 interne en externe collega's in multidisciplinaire teams.
Je standplaats is Heerlen.

Het aanbod

Het salaris is afhankelijk van het functieniveau en het aantal jaren ervaring.
Een pre employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Een goed salaris, ruime opleidingsmogelijkheden en een goede pensioenregeling zit allemaal in ons arbeidsvoorwaardenpakket. Maar bij een moderne organisatie en een moderne werknemer hoort meer zoals een eindejaarsuitkering, een duurzaam inzetbaarheidsbudget, sportfaciliteiten, uitgebreide health check, flexibel, thuis of in deeltijd werken. Daarnaast zijn de informele sfeer en open werkruimtes illustratief voor de werksfeer op onze kantoren in Heerlen en Amsterdam.

APG vindt goed werkgeverschap essentieel. Talent wordt gekoesterd en dat waarderen zowel onze werknemers als externe instanties als het Top Employers Institute, die onafhankelijk onderzoek doet naar goed werkgeverschap. Werken bij APG betekent werken bij de top van werkgevers van Nederland. APG mag zich Top Employer en Top ICT Employer 2015 noemen.

APG is een pensioenuitvoerder die voor zijn opdrachtgevers het pensioen regelt van 4,5 miljoen mensen. We verzorgen het pensioen van één op de vijf gezinnen in Nederland. Bij alles wat we doen, houden we het doel voor ogen: het realiseren van een goed en betaalbaar pensioen voor zoveel mogelijk mensen.

VEREISTE KENNIS

Met een heldere visie op IT-dienstverlening en je ondernemersmentaliteit weet je mensen mee te krijgen en ga je de samenwerking aan. Je bent resultaat- samenwerkings- en klantgericht en beschikt over overtuigingskracht en aanpassingsvermogen. Door je sterk coachende vaardigheden ben je in staat om mensen te verbinden, te enthousiasmeren en mee te krijgen in continue veranderende situaties.

Verder vragen wij het volgende

o Je hebt een afgeronde (technische) hbo opleiding met wo werk- en denkniveau;
o Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als JAVA Developer;
o Je hebt kennis van moderne methoden, tools en technieken in de Java ontwikkelomgeving;
o Je hebt ruime ervaring met Agile en SCRUM principes;
o Je hebt kennis van Architectuur, Prince2, UML, designtechnieken, ITIL;
o Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

EXTRA INFORMATIE
Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  11-12-2015 08:48
  Plaats
  Wolvega

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten