Java Developer DevOps

Intermediair
Amoria Bond
Geplaatst op
08-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
75
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
1
Bekeken
323
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Helion IT 159 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

JAVA PROGRAMMEURS/DEVELOPERS - LEEUWARDEN - 1 JAAR - JAVA - J-UNIT - FITNESSE - SOAPUI - XML

KEY SKILLS: JAVA - J-UNIT - FITNESSE - SOAPUI - XML

Amoria Bond is op zoek naar 2/3 Medior Java Programmeurs om per Januari 2016 een contract voor minimaal een jaar te starten bij een van onze grootste klanten. Onze klant krijgt te maken met een grote opschaling waardoor er 2 a 3 Java Programmeurs gezocht worden die zo snel mogelijk kunnen starten.

De klant staat open voor externe kandidaten maar heeft aangegeven een voorkeur te hebben voor kandidaten die na een bepaalde tijd in vaste dienst willen treden bij de klant.

Het is belangrijk dat de Java programmeurs kennis hebben van het werken in een Devops team. Dit betekent dat de Java programmeurs minimaal een groot project in een Devops team moeten hebben gewerkt en bekend zijn met termen als 'stand-ups, refirements, sprint, plannen en pokeren. Het is belangrijk dat de Java programmeurs bekend zijn met de basis van werken in een Devops team.

Daarnaast is het belangrijk dat de Java programmeurs communicatief sterk zijn. Men moet in staat zijn om oplossingen op de juiste manier uit te leggen aan het team en contact hebben met product owners.

De klant is op zoek naar Java programmeurs die net zoveel ervaring hebben met J-unit (of een vergelijkbare tool) als met Java programmeren. Volgens de klant dient een goede Java programmeur in een Devops team namelijk net zoveel ontwikkel als testervaring te hebben.

Kandidaten die ervaring/affiniteit hebben met andere programmeertalen als .Net krijgen de voorkeur. Net als kandidaten die ervaring hebben met Fitnesse, SoapUI en XML.

Key Skills

 • Java programmeurs

 • Java

 • J-Unit

 • Communicatief sterk

 • Fitnesse,

 • SoapUI

 • XML

Bent u de Java programmeur waar Amoria Bond naar op zoek is? Upload dan uw CV.

We will endeavour to respond to your application ASAP. However, there may be times when it is not possible to reply to all applications, due to high volumes of enquiries. This is sometimes the case for unsuccessful applications to one of our vacancies. We apologise for this and can reassure you that we will keep your details and contact you in the future should any suitable positions arise.

Amoria Bond operates as an employment agency and employment business. No terminology in this advert is intended to discriminate on the grounds of age or experience, and we confirm that we are happy to accept applications from persons of any age or experience for this role.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  09-12-2015 17:02
  Plaats
  Den Bosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten