Werkcoach Jongeren

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Gouda
Reacties
0
Bekeken
318
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

4-1-2016

Einddatum

1-4-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

11-12-2015 om 17:00 uur

Als werkcoach ben je verantwoordelijk voor je eigen caseload;
Je begeleidt, motiveert en stimuleert de jongeren in hun traject gericht op school en/of werk en voert de Scholingsplicht uit
Je inventariseert, analyseert en maakt een op maat gesneden Plan van Aanpak ter begeleiding van de jongere naar school en/of werk;
Je faciliteert, begeleidt en bewaakt activiteiten die voortkomen uit het Plan van Aanpak;
Je verzorgt waarnodig diverse trainingen gericht op terugkeer naar school of arbeidsmarkt (o.a. sollicitatie- en presentatievaardigheden, brief en CV, empowerment, effectieve communicatie, etc.);
Je bent in staat om te onderhandelen met werkgevers onder welke voorwaarden jonge uitkeringsgerechtigden daar in dienst kunnen treden. Je maakt, indien nodig, gebruik van het instrumentarium van de gemeente.
Je legt de resultaten van de inspanningen vast in systemen;
Je legt maatregelen op in het kader van de afstemmingsverordening en maakt de rapportages en eventueel de juridische beschikkingen daarvoor.

Functie eisen

Afgeronde HBO opleiding.
Beschikt over kennis van GWS is een vereiste.
Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op een soortgelijke functie en/of in een jongerenloket en bent bekend met het uitvoeren van de Scholingsplicht is een vereiste.
Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie op het gebied van jongeren is een vereiste.
Je werkt resultaatgericht waarbij het uitgangspunt is dat voor iedere Jongere maatwerk wordt geleverd: terug naar school of de kortste lijn naar werk.
Daarbij ben je gericht op goede informatie & advies voor de jongere en in staat om de jongere daarbij te adviseren, ondersteunen en te begeleiden.
Je bent in staat een oordeel te vormen door feiten af te wegen en beschikt over goede luistervaardigheden.
Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
Je bent in staat om te stimuleren, empoweren en te overtuigen en je hebt een zakelijke houding met affiniteit voor de doelgroep. Daarbij weet je tevens afspraken te handhaven.
Je kunt planmatig en resultaatgericht kunnen werken en je bent pro-actief en gericht op samenwerken.
Je beschikt over vaardigheid in het overdragen van kennis aan de doelgroep en over het (sociale) netwerk ten behoeve van jongeren.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten