Management Information Specialist

Opdrachtgever
Jobfinity
Geplaatst op
08-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
60
Op locatie
Amersfoort
Reacties
0
Bekeken
914
Status
Gesloten
Referentie
JF/MIS/01

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten

Omschrijving

Als Management Informatie Specialist zorg je dat de Mid Office over hoogwaardige stuurinformatie beschikt. Binnen de afdeling zijn de specialismen Quality & Control en MI recent samengevoegd en zorgen zij gezamelijk voor (kwaliteit)controles, rapportages, dashboards en advies t.b.v. de Mid Office.

Je bent mede-verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verzorging van het Management Informatie Dashboard en rapportages voor het Mid-Office van Hypotheken. Hierin is het je taak om ervoor te zorgen dat de Manager Operations, Teammanagers en medewerkers altijd de voor hen benodigde stuurinformatie gaan krijgen. Daarnaast doe je verdiepende analyses en geef je advies om het Mid-Office scherp te houden.

Het team maakt onderdeel uit van de afdeling Business Management Hypotheken Mid Office. Deze afdeling bestaat verder uit de teams Systemen & Processen, Support en de Avond- en Zaterdagploeg (AZP). Tezamen ondersteunen zij de 3 Mid Office Hypotheken-afdelingen in de breedste zin des woords. Je maakt deel uit van een team van 3 MI professionals.

Kerntaak is de ontwikkeling van een management informatool voor het Mid office waarbij in samenwerking met Businesse Intelligence en op basis van de wensen van de key users een instrument voor de dagelijkse sturing wordt ontwikkeld. Hierbij is specifieke kennis van Datawarehousing, Business Intelligence en front-end tooling (bijvoorbeeld Power BI) een vereiste. Daarnaast wordt senioriteit gevraagd zodat de twee medewerkers MI begeleid en ontwikkeld kunnen worden genomen tijdens dit proces.

  • De kandidaat moet begrippen binnen datawarehousing kennen. Bijvoorbeeld: dimensioneel modelleren, staging laag, data vault, etc.

  • De kandidaat moet bekend zijn in het business intelligence vakgebied: Bijvoorbeeld: hoe stel je business requirements voor BI op, hoe ontwerp je een dashboard, hoe verzamel je KPI’s, etc.

  • De kandidaat moet ervaring hebben met het (laten) bouwen van een dashboard in een front-end tool, zoals Power BI.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten