Technisch adviseur installatietechniek en elektro

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
08-12-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
339
Status
Gesloten
Referentie
IGB53923017

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een technisch adviseur met ruime ervaring met Systems Engineering (SE) en het opstellen van vraagspecificaties (eisendeel).

Wie?

Onze opdrachtgever is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Deze uitvoeringsorganisatie bevordert de vlotte en veilige doorstroming van het verkeer op de weg en het water. Veiligheid, doorstroming, comfort en betrouwbare informatievoorziening zijn hierbij sleutelwoorden.

U bent werkzaam voor de projectorganisatie Keringen Team I en II (KT I en KT II).  U maakt onderdeel uit van de discipline technisch management, die onder de verantwoordelijkheid valt van de technisch manager (TM). De werkzaamheden van het technisch team zijn multidisciplinair. Hierbij spelen de disciplines natte kunstwerken, industriële automatisering, elektrotechniek en werktuigbouw de belangrijkste rol.

KT I is verantwoordelijk voor het onderhoud en verbetering van de Maeslantkering en de Hartelkering. KT II is verantwoordelijk voor het onderhoud en verbetering van de Hollandsche IJsselkering de Haringvlietsluizen en de Volkeraksluizen. De Keringen teams werken beiden als een projectorganisatie nauw samen met de beheerders van de objecten uit de regio (Rijkswaterstaat West-Nederland-Zuid).

Voor het onderhoud en verbetering hebben KT I en KT II meerdere contracten met marktpartijen. In deze contracten is het vaste onderhoud grotendeels uitbesteed. Veel van het variabele onderhoud wordt via deze contracten als wijzigingen opgedragen. Daarnaast worden er nieuwe contracten voorbereid die voortkomen uit projectopdrachten (POF) vanuit de objectbeheerder. Een van de taken van het technisch team is het inhoudelijke beoordelen van POF’s, voorbereiden van wijzigingen en contracten (opstellen technische vraagspecificaties). Hiernaast levert het technisch team een bijdrage in het beoordelen van de onderhoudsprestatie van de marktpartijen.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U geeft technische adviezen gevraagd en ongevraagd op het kennisgebied werktuigbouwkunde, bijvoorbeeld naar aanleiding van opgetreden storingen, wijzigingen preventief onderhoud, ad hoc vragen beheerder.

 • U analyseert de projectopdrachten (POF’s) op probleemstelling, doelstelling en inhoud en stelt verbeteringen voor (deel installaties en elektro).

 • U stelt vraagspecificaties op voor meerwerkopdrachten op de lopende meerjarige onderhoudscontracten of ten behoeve van nieuwe contracten (deel installaties en elektro).

 • U bent verantwoordelijk voor de technische afstemming met inhoudelijke specialisten van de beheerders op locaties van de verschillende Rijkswaterstaatobjecten (stormvloedkeringen en sluiscomplexen).

 • U beoordeelt prijsaanbiedingen.

 • U signaleert en analyseert technische ontwikkelingen en risico’s.

 • U rapporteert aan de technisch manager.

Eisen

 • U beschikt minimaal over een hbo-diploma in een technisch afstudeerrichting zoals Installatietechniek en Elektro.

 • U hebt minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring met projectmatig werken en projecten, waarbij werktuigbouwkundige installaties een belangrijke component vormen.

 • U hebt kennis van het werkveld Beheer en Onderhoud.

 • U hebt ruime ervaring met Systems Engineering (SE) en het opstellen van vraagspecificaties (eisendeel).

 • U hebt affiniteit met onderhoud van complexe technische systemen (bij voorkeur natte infrastructurele objecten).

 • U hebt bij voorkeur kennis van UAV-gc en van de SCB-systematiek voor contractbeheersing.

 • U hebt kennis van de Rijkswaterstaat organisatie.

 • U bent in het van eigen vervoer.

 • U bent in het bezit van VOL-VCA.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Regio Rotterdam

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 25 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2016, met optie tot verlenging. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Hoe?

Reageer vóór maandag 14 december aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten