Regio Manager pensioen advies SPOED

Intermediair
GZ0206
Geplaatst op
09-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Eindhoven
Reacties
0
Bekeken
22
Status
Gesloten
Referentie
b6

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Anders dan in de tekst is opgenomen is Pensioenkennis geen vereiste. Het gaat meer om een manager met goede skills in stoel 10. Kan ook een manager van een lokale bank zijn.

Regiomanager Rabo Pensioen Advies
Ben jij die verbindende manager met daadkracht, waar wij naar op zoek zijn? Lukt het jou om het beste te halen uit je team en daarmee de klant optimaal te bedienen? Vind jij het leuk om de juiste verbinding te leggen met de Lokale Bank en daarmee bij te dragen aan onze organisatie? Dan is dit je kans.

Als regiomanager Rabo Pensioen Advies (RPA) stuur je (op afstand) een klantenteam aan bestaande uit ongeveer 13 fte; circa 5 Specialisten Pensioenen (niveau 8), 2 Adviseurs Pensioenen Corporate Client en circa 6 Intern Specialisten Pensioen aan. De Specialisten Pensioen werken in de regio, de Intern Specialisten Pensioen werken in Eindhoven.

Als leidinggevende durf je onderscheid te maken en jouw stijl van leidinggeven weet je aan te laten sluiten aan bij de individuele wensen en mogelijkheden van de medewerkers. Als regiomanager ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een integraal marktbewerkingsplan en de salesfunnel. Je legt de verbinding met de Lokale Bank en ondersteunt de Specialisten Pensioen in de invulling van een goede accountmanagersrol richting de Lokale Banken. Als manager sta je voor waarde creatie binnen de dienstverlening. Enerzijds durf je de medewerkers en je collega MT-leden een spiegel voor te houden, anderzijds sta je open voor feedback vanuit hun kant.
De afdeling
Om onze ambitie als toonaangevende pensioendienstverlener te kunnen waarmaken (als een speerpunt van het Strategisch Kader), is per 1 januari 2013 Rabo Pensioen Advies opgericht. Bij RPA staan we voor de uitdaging om pensioendienstverlening voor het segment Bedrijven en het segment Private Banking zo te organiseren dat een optimale klantbediening en rentabiliteit op juiste wijze geborgd zijn. Dit uiteraard binnen de scherpe eisen qua Wft-zorgplicht.
De Lokale Banken besteden hun pensioenadvisering integraal uit aan het Rabo PensioenAdvies. RPA is advies-, verkoop-, beheer- en daarmee zorgplicht-verantwoordelijk voor alle pensioenadvisering van 110 aangesloten banken, end to end, dus voor alle contracten rechtstreeks tussen klant en RPA.
Functie-eisen
 Ervaring in de pensioenadvisering aan bedrijvenklanten
 Minimaal 5 jaar ervaring met leidinggeven aan professionals
 WO werk- en denkniveau
 Relevant netwerk bij pensioenverzekeraars
 Een afgeronde opleiding WFT Algemeen, of bezig met de opleiding
 Een afgeronde opleiding WFT Pensioen is een vereiste of bezig met de opleiding
Competenties
Naast de kerncompetenties Samenwerken en Klantfocus herken je jezelf als inspirerend leider in de volgende competenties:
 Resultaten realiseren
 Contracterend ondernemen
 Coachen
 Sturing geven
 Veranderkracht
Ons aanbod
We verwachten veel van je, maar bieden je ook veel. Je krijgt boeiend werk in een professionele werkomgeving, waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen en je je werkweek flexibel kunt invullen. Bij de Rabobank heb je geen baan, maar een loopbaan: we investeren in je met opleidingen en trainingen en geven je alle ruimte om je talenten te ontplooien. De functie is ingedeeld in salarisschaal 10. De uiteindelijke inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring. Het betreft een fulltime functie (36 uur).
Standplaats
Regionaal, je werkt veel vanuit ons Lokale Banken netwerk en vanuit huis. We hebben een uitval basis, waar de interne collega’s werkzaam zijn, bij Rabobank Nederland in Eindhoven.

Start

4 januari

Eind

1 april 2016

Uren

36

Interesse? Reageer dan met CV (word), motivatie en uurtarief incl reiskosten

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten