Backoffice Specialist Burgerzaken

Intermediair
IQ Select B.V.
Geplaatst op
09-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Woensdrecht
Reacties
0
Bekeken
289
Status
Gesloten

Omschrijving

Backoffice Specialist Burgerzaken M/V Tijdelijke opdracht Van 1 januari t/m 29 februari 2016 36 uur per week vervolgens t/m 8 april 2016 18 uur per week
Wie zijn we? Woensdrecht, een gemeente met ruim 21.600 inwoners, is gelegen tussen Bergen op Zoom en Antwerpen. Het landschap kenmerkt zich door de ligging, waarbij de steilrand of zoom, 'Brabantse Wal' genoemd, typerend is. Woensdrecht heeft bijna 9.000 arbeidsplaatsen en een groot buitengebied waarin de belangen van natuur, landbouw en recreatie op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast is Woensdrecht een gemeente met een actief verenigingsleven en worden er aansprekende activiteiten georganiseerd. De gemeente bestaat uit 5 dorpskernen.
Voor welk team ga je werken? De afdeling Publiekszaken is onderverdeeld in 2 teams: team Vergunningen en het team Frontoffice. De Backoffice Burgerzaken bestaat in totaliteit uit twee Backoffice Specialisten en een Backoffice Medewerker en wordt direct aangestuurd door de teamleider Frontoffice.
Wat ga je doen?  Je neemt het voortouw in de instandhouding, het beheer en de kwaliteit van de BRP, evenals het berichten-, gegevens- en applicatiebeheer en adviseert aan collega’s, bestuur en derden instanties over alle (specifieke) kennis hierover;  Je bent het eerste vakinhoudelijke aanspreekpunt voor collega’s en bestuur en belast met het opstellen, implementeren en wijzigingen van verordeningen, beleidsregels en regelingen op het volledige gebied van Burgerzaken;  Je zorgt als kasbeheerder voor correcte handelingen en afdrachten aan interne collega’s en banken;  Je vertegenwoordigt de gemeente in juridische geschillen op het eigen taakgebied;  Je verzorgt het applicatiebeheer van BRP, kas4all, RAAS en is mede applicatiebeheerder van Q-matic, ODAS en COVOG. Vervult tevens de rol van beveiligingscoördinator Burgerzaken en doet voorstellen aan de afdeling, het managementteam en het college omtrent ontwikkelingen of verbeteringen op dat vlak;  Je behandelt en is eerste aanspreekpunt voor collega’s en bestuur voor de meer complexe zaken inzake de afgifte (en weigering) van waardedocumenten en draagt zorg voor het voorraadbeheer hiervan.  Je beoordeelt en adviseert over buitenlandse brondocumenten aan burgers;  Je bent Ambtenaar van de Burgerlijke Stand en voert in die hoedanigheid de meer complexe werkzaamheden op dit terrein uit. Verdeelt/plant werkzaamheden die hieruit voortvloeien en is aanspreekpunt voor (externe) ambtenaren van de burgerlijke stand;  Je verwerkt een selectie aanvragen vanuit BRP voor zowel binnen- als buitengemeentelijke afnemers.  Je bereidt het raadgevend referendum in 2016 voor.
Wie zoeken wij?  Je beschikt over een relevant HBO diploma op het gebied van Burgerzaken;  Je hebt een brede kennis van wet- en regelgeving en ontwikkelingen op het gebied van Burgerzaken;  Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, gaat doel- en resultaatgericht te werk en toont initiatief. Daarnaast beschik je over een flinke dosis overtuigingskracht en bent in staat om met anderen tot een optimaal resultaat te komen, waarbij klantgerichtheid hoog in het vaandel staat.
Wat bieden wij? • een uitdagende functie in een informele organisatie waar creativiteit en vernieuwing worden gestimuleerd en de lijnen kort zijn.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten