Archeoloog

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
09-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
198
Status
Gesloten

Omschrijving

De nadruk ligt op het adviseren binnen aanvragen in het kader van de WABO Als Archeoloog krijg je voorts te maken met de volgende werkzaamheden:

Begeleiden van de onderzoeken
Adviseren binnen bestemmingsplannen
Communicatie met de amateurwerkgroepen
Maken van beleidsnota’s
Participeren in externe overleggen met bv provincie
Bijzonderheden
Je wordt voor 18 uur ingezet bij de Werkorganisatie Duivenvoorde en voor 18 uur bij de gemeente Leidschendam-Voorburg. Je werkt samen met een collega die via dezelfde constructie is aangesteld.

Werkorganisatie Duivenvoorde
De gemeenten Voorschoten en Wassenaar hebben gekozen voor vergaande samenwerking. Dit doen zij in de per 1 januari 2013 van start gegane Werkorganisatie Duivenvoorde. Deze gemeenschappelijke regeling zal met respect voor de eigen identiteit en het lokale beleid de beide gemeentebesturen bedienen. De organisatie zelf bestaat uit 6 afdelingen en wordt aangestuurd door een tweehoofdige concerndirectie (secretarissen van beide gemeenten).

Gemeente Leidschendam-Voorburg
Gemeente Leidschendam-Voorburg is een ambitieuze organisatie. Want we willen graag alle ruimte aan mensen bieden. Aan collega’s zoals jij, maar ook aan de mensen waarvoor we het doen. Dat vraagt een professionele en klantgerichte organisatie met mensen die de dienstverlening verder professionaliseren. Mensen zoals jij, die bij ons de ruimte krijgen. Met zo´n 74.000 inwoners is Leidschendam-Voorburg een regionale speler van formaat, die naar evenwicht streeft tussen bouwen en groen, tussen stad en land en tussen modern en historisch. De organisatie telt ongeveer 700 medewerkers en kent een open en informele werksfeer.

Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling bij Werkorganisatie Duivenvoorde
De afdeling Ruimtelijk Ontwikkeling (hierna RO) richt zich op de ontwikkeling van het fysieke domein. Binnen de afdeling is ook het projectmanagement ondergebracht. De hoofdtaken zijn:

Beleid: verkeer en mobiliteit, groen, water, milieu, RO (inclusief bestemmingsplannen), economische zaken en toerisme, wonen, stedenbouw, monumenten en cultureel erfgoed, archeologie.

Projectmanagement: begeleiding in ontwerp/voorbereiding en uitvoering van complexe projecten, projectondersteuning.
De afdeling RO bestaat uit de teams Ruimtelijke advisering en Borging en realisatie. Het team Ruimtelijke advisering wordt aangestuurd door een teamleider. De afdeling bestaat uit 47 medewerkers.

Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling bij gemeente Leidschendam-Voorburg
De afdeling Ruimtelijke ontwikkeling (RO) faciliteert en initieert de ruimtelijke en maatschappelijke plannen en levert hiermee een bijdrage aan een duurzame en leefbare groene stad.

Dit doet zij samen met burgers, bedrijven en regionale partners. De afdeling weet wat er speelt en wanneer iets kan en moet. Zij geeft onafhankelijk en professioneel advies op basis van wet- en regelgeving en bestuurlijke en organisatiedoelen. Zij vertaalt de organisatiedoelen naar concrete opgaven en zet deze af tegen de beschikbare middelen en tijd. Zij stelt kaders op, die ruimte geven, en bewaakt deze om te zorgen dat het plezierig en veilig wonen en werken is in de stad.

Gunningscriteria (weging)

Aantoonbaar ervaring met het werkveld archeologie, waarbij minimaal 4 jaar ervaring met het toetsen van vergunningaanvragen op het gebied van archeologie in een gemeentelijke organisatie (25%)
Aantoonbare ervaring met de regionale ontwikkelingsgeschiedenis van het strandwallenlandschap en de limes (20%)
Aantoonbare ervaring met politieke sturing (15%)
Afgeronde opleiding Archeologie op minimaal HBO-niveau, en actuele kennis van de Wro, WABO en archeologie wetgeving (15%)
Goede schriftelijke en mondelinge communicatie(15%)
Beschikken over de volgende competenties; teamspeler, omgevingsbewustzijn, politieke sensitiviteit, regisseren en pro-actief (10%)
Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoet.

Competenties

teamspeler;
omgevingsbewustzijn;
politieke sensitiviteit;
regisseren;
pro-actief;
Organisatievermogen.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Aanvang januari 2016
Duur tot 15 april 2016
Optie tot verlenging Mogelijk maar nog niet bekend.
Uren per week 36

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten