Manager Financial Control

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
09-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
82
Op locatie
Tilburg
Reacties
0
Bekeken
60
Status
Gesloten
Referentie
92150290

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

De functie
Als Manager Financial Control bij Achmea Bank geef je leiding aan een team van professionals en ben je inhoudelijk vakkundig, motiverend en doortastend. Kunnen we jou de functie als Teammanager Financial Control toevertrouwen? Je dagelijks werk bestaat uit de volgende onderdelen: -Je coacht en ontwikkelt je team, zodat zij uitstekend in staat zijn zorg te dragen voor het borgen van de financial control vereisten binnen de operationele processen. -Je bent een sparringpartner op inhoud. -Je draagt zorg voor het opstellen van financiële Achmea (Bank)-brede verantwoordingsinformatie ten behoeve van strategische interne en externe stakeholders zoals de directie en RvC van Achmea Bank, DNB en AFM. -Je draagt zorg voor het opstellen van financiële rapportages van strategische projecten met een zeer groot afbreukrisico. -Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe accountants. -Je signaleert knelpunten in de financiële werkprocessen. Je komt met voorstellen voor verbetering. En je adviseert het management over nieuwe wet- en regelgeving op het vakgebied. Op termijn zal er binnen het team een onderdeel business intelligence worden ingericht.

Het profiel
-Je hebt een afgeronde financiële wo-opleiding bij voorkeur aangevuld met een opleiding tot RA of RC. -Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring in een complexe financial control functie. Bij voorkeur heb je deze werkervaring opgedaan bij een bank, maar zeker binnen een complexe multidisciplinaire organisatie. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar als leidinggevende gewerkt. -Je bent een scherpe financial die snel schakelt. Ook ben je gewend om te werken in een veranderende omgeving. -Kennis van bancaire producten, IFRS en Basel is een grote pre. -Je kunt goed omgaan met deadlines. -Je bent een echte teamspeler. Je legt makkelijk verbinding met mensen, dat doe je tactisch en overtuigend. Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Jouw afdeling
Achmea Bank origineert hypotheken voor de merken Woonfonds Hypotheken en Centraal Beheer Achmea. Daarnaast trekt de Bank spaargeld en grootzakelijke financiering aan om zichzelf te financieren. Achmea Bank is gevestigd in Tilburg. Het team Financial Control bestaat uit 8 mensen. Jouw team is onderdeel van de afdeling Control. Je team heeft te maken met strakke deadlines en pieken en dalen in de werkbelasting. Dat weet jij onder controle te houden en in goede banen te leiden. Dat doe je een open en informele sfeer. Als Teammanager Financial Control rapporteer je rechtstreeks aan de Manager Control en maak je deel uit van het MT Control.

Wij bieden
Een afwisselende baan voor 36 uur per week binnen Achmea Bank, locatie Tilburg. De startdatum is zo spoedig mogelijk tot 31 maart 2016.

Graag ontvangen wij bij interesse graag je op de functie toegeschreven cv en motivatie uiterlijk 11 december 09.30 uur.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:

  • Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)

  • Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s

  • Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)

Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten