Technisch Applicatiebeheerder Citrix

Intermediair
SourceSelect
Geplaatst op
09-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
68
Op locatie
Rotterdam
Reacties
1
Bekeken
354
Status
Gesloten
Referentie
SSTABC

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 161 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Als Technisch Applicatiebeheerder (interim) kom je te werken in een innovatieve onderneming gericht op de zakelijke dienstverlening gevestigd in Rotterdam.
De IT afdeling bestaat uit een hecht team van 10 medewerkers. Hieronder valt Management, 2e lijns support, Technisch applicatiebeheer en Systeembeheer. De 1e lijns servicedesk is uitbesteed. De afdeling IT is vernieuwend, innovatief en heeft een Rotterdamse mentaliteit van werken: handen uit de mouwen steken.

Als Technisch Applicatiebeheerder Citrix (interim) ben je verantwoordelijk voor het bepalen, bewaken en vastleggen van een hoge beschikbaarheid van de architectuur van de (state-of-the-art) infrastructuur en het applicatielandschap. Door middel van het uitvoeren van pro-actief en curatief technisch beheer, het oplossen van storingen en het vervullen van een rol in ICT projecten draag je bij aan een optimale IT omgeving. Jouw resultaatgebieden zijn infrastructuurbeheer (End-user WorkSpace), technisch applicatiebeheer, Mobile Device Management en het participeren in ICT projecten.

Als Technical Engineer ligt de nadruk op het inrichten en beheren van de Citrix/AppSense-omgeving, Mobile Device Management en ons applicatie-landschap. Je bewaakt en begeleidt performance en gebruik. Je voert 3e lijns incident- en problem management uit, en bent verantwoordelijk voor change en release management. Je werkt nauw samen met de functioneel beheerders en met leveranciers.

Daarnaast zul je je als Technisch Applicatienbeheerder in de breedte bezighouden met de overige infrastructuur, in samenwerking met de andere systeembeheerders. Je bent bereid om mee te draaien in het standby-rooster (avonden en weekenden) en mee te werken in maintenance windows (1 x per maand in het weekend).

Als Technisch Applicatiebeheerder Citrix (interim) voldoe je aan de volgende eisen

 • HBO werk- en denkniveau;

 • Je bent gedreven, innovatief, ondernemend en ambitieus;

 • Ongeveer 5 jaar aantoonbare ervaring met het beheren van Terminal Server omgevingen op basis van Microsoft Terminal Services, Microsoft RDS en Citrix XenApp 7.x in een middelgrote omgeving (van ongeveer 70-800 gebruikers);

 • Aantoonbare ervaring met het technisch beheer van business applicaties, bij voorkeur met Unit 4, Accountview, Afas;

 • Grondige kennis van het Microsoft Windows Operating System, (vanaf Windows Server 2008) aantoonbaar met MCSE certificeringen;

 • Kennis van Microsoft SCCM 2012R2 is een pre;

 • Basiskennis van Microsoft Hyper-V;

 • Kwaliteitsgericht, verantwoordelijkl, flexibel, leergierig en klantgericht.

Arbeidsvoorwaarden: Technisch Applicatiebeheerder Citrix (interim)

Als Technisch Applicatiebeheerder Citrix (interim) kun je rekenen op een marktconform uurtarief en een opdracht voor minimaal 3 maanden, kans op verlenging! Standplaats Rotterdam

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  11-12-2015 10:59
  Plaats
  ZOETERMEER

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten