Archeoloog WABO

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
09-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leidschendam
Reacties
0
Bekeken
176
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-1-2016

Einddatum

15-4-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

14-12-2015 om 9:00 uur

De nadruk ligt op het adviseren binnen aanvragen in het kader van de WABO Als Archeoloog krijg je voorts te maken met de volgende werkzaamheden:

Begeleiden van de onderzoeken
Adviseren binnen bestemmingsplannen
Communicatie met de amateurwerkgroepen
Maken van beleidsnota’s
Participeren in externe overleggen met bv provincie
Je wordt voor deze functie bij twee gemeenten ingezet. Je werkt samen met een collega die via dezelfde constructie is aangesteld.

De afdeling Ruimtelijk Ontwikkeling (hierna RO) richt zich op de ontwikkeling van het fysieke domein. Binnen de afdeling is ook het projectmanagement ondergebracht. De hoofdtaken zijn:

Beleid: verkeer en mobiliteit, groen, water, milieu, RO (inclusief bestemmingsplannen), economische zaken en toerisme, wonen, stedenbouw, monumenten en cultureel erfgoed, archeologie.

Projectmanagement: begeleiding in ontwerp/voorbereiding en uitvoering van complexe projecten, projectondersteuning.
De afdeling RO bestaat uit de teams Ruimtelijke advisering en Borging en realisatie. Het team Ruimtelijke advisering wordt aangestuurd door een teamleider. De afdeling bestaat uit 47 medewerkers.

De afdeling Ruimtelijke ontwikkeling (RO) faciliteert en initieert de ruimtelijke en maatschappelijke plannen en levert hiermee een bijdrage aan een duurzame en leefbare groene stad.

Dit doet zij samen met burgers, bedrijven en regionale partners. De afdeling weet wat er speelt en wanneer iets kan en moet. Zij geeft onafhankelijk en professioneel advies op basis van wet- en regelgeving en bestuurlijke en organisatiedoelen. Zij vertaalt de organisatiedoelen naar concrete opgaven en zet deze af tegen de beschikbare middelen en tijd. Zij stelt kaders op, die ruimte geven, en bewaakt deze om te zorgen dat het plezierig en veilig wonen en werken is in de stad.

Functie eisen

-Aantoonbaar ervaring met het werkveld archeologie, waarbij minimaal 4 jaar ervaring met het toetsen van vergunningaanvragen op het gebied van archeologie in een gemeentelijke organisatie
-Aantoonbare ervaring met de regionale ontwikkelingsgeschiedenis van het strandwallenlandschap en de limes
-Aantoonbare ervaring met politieke sturing
-Afgeronde opleiding Archeologie op minimaal HBO-niveau, en actuele kennis van de Wro, WABO en archeologie wetgeving
-Goede schriftelijke en mondelinge communicatie
-Beschikken over de volgende competenties; teamspeler, omgevingsbewustzijn, politieke sensitiviteit, regisseren en pro-actief

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten