Medewerker Vergunningen industriele en agrarische activiteiten

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
09-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Gouda
Reacties
0
Bekeken
323
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-1-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

15-12-2015 om 17:00 uur

Er is behoefte aan ondersteuning bij het behandelen van vergunningaanvragen voor industriële en agrarische activiteiten. Het heeft de voorkeur één medewerker aan te bieden die beide disciplines beheerst. Is dat niet mogelijk dan kan een tweede medewerker worden aangeboden.

De medewerker houdt zich bezig met alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van milieuvergunningverlening (Wabo) en met meldingen ingevolge het Activiteitenbesluit milieubeheer.
Het accent ligt op het behandelen van complexe vergunningaanvragen waarbij onder meer Bevi/Revi, de Richtlijn Industriële Emissies, opslag van gevaarlijke stoffen e.d. een rol spelen. De medewerker is flexibel inzetbaar.

Functie eisen

-Minimaal Hbo-opleiding met aanvullende opleiding en cursussen op gebied van gevaarlijke stoffen, IPPC, externe veiligheid.
-Minimaal 8 jaar recente ervaring in een soortgelijke functie binnen een omgevingsdienst.
-Ervaring met Squit XO (milieudatabase / workflow)
-Minimaal 3 jaar recente kennis en ervaring met vergunningverlening bij intensieve veehouderijen (IPPC).

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten