Contractmanager GWW

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
296
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-1-2016

Einddatum

31-8-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

15-12-2015 om 17:00 uur

Binnen Rijkswaterstaat ben je in deze rol verantwoordelijk voor het opstellen, het op de markt zetten en naleven van contracten op het gebied van Aanleg en Onderhoud (GWW).

In afstemming met zowel jouw opdrachtgever als met opdrachtnemers zorg je ervoor dat overeenstemming wordt bereikt over de inhoud van het contract. Zo nodig spreek je opdrachtnemers aan op het (niet) nakomen van (contract-) afspraken. Je voert systeem-, proces- en producttoetsen uit en zorgt ervoor dat er besluitvorming plaatsvindt over het al dan niet toekennen van kortingen, boetes en bonus/malus. Je analyseert risico’s en bespreekt deze met betrokkenen voordat een contract wordt afgesloten. Je ziet erop toe dat bij contracten is voldaan aan de randvoorwaarden, zoals afspraken met de omgeving en opdrachtgever. Uiteraard doe je dit volgens de inkoopstrategie en geldende kaders en richtlijnen. Ook voer je meerwaardetoetsen en marktscans uit. Tot slot zorg jij ervoor dat werkzaamheden in de uitvoering – wat betreft het contract – worden beheerst door te sturen op tijd, geld, kwaliteit en risico’s.

Je maakt je sterk voor een verdere ontwikkeling van jouw vakgebied. Dit doe je onder meer door op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen hierbinnen en dit actief te delen met je collega’s. Verder lever je een aantoonbare bijdrage aan kwaliteitsborging.

Je bent onderdeel van de directie Inkoop- en contractmanagement. Je bent onderdeel van het projectteam NN A Vaarwegen. Dit projectteam is verantwoordelijk voor de instandhouding van het vaarwegennetwerk in Noord-Nederland. Het vaarwegennetwerk bestaat uit twee systemen; de hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl en de Waddenzee. De inzet zal zich voornamelijk concentreren op de instandhouding van de hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl. De contracten bevinden zich vier verschillende fasen: initiatief, voorbereiding, uitvoering en nazorg. In het voorjaar van 2016 wordt gestart met het voorbereiden van een nieuw prestatiecontract met BVP (Best value procurement) op de hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl. Daarom is ervaring met prestatiecontracten en met BVP een pré.

Standplaats: Leeuwarden (en af en toe Assen en Grou).

Functie eisen

VCA certificering
Je hebt een relevante afgeronde HBO opleiding (HBO+ werk- en denkniveau)
Je hebt 1-3 jaar ervaring in het leidinggeven aan teams
Je hebt minimaal 3 jaar kennis en relevante ervaring op het gebied van inkoop- en contractmanagement
Je hebt kennis van het werken met kwaliteitssystemen, zoals ISO 9001, SCB etc
Je hebt kennis van Contractbeheersing
Je hebt kennis van projectbeheersing en inkoopcontractering is een wens

Competenties

Je bent RADIO-V: resultaatgedreven, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer, ondernemend en verbindend
Analyseren
Samenwerken
Zelfontwikkeling
Initiatief

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten