Medior Business Analyst

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
10-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
80
Op locatie
Amersfoort
Reacties
2
Bekeken
602
Status
Gesloten
Referentie
033

Omschrijving

Business Analyst – FMCG

Voor deze vacature zijn wij voor onze relatie in de FMCG sector op zoek naar een ervaren Business Analyst.

Over de opdrachtgever
Onze opdrachtgever is naast de producent van top merken in vele landen, eveneens leverancier van zuivelproducten aan private label of andere leveranciers. Daarnaast leveren zij grondstoffen en halffabricaten aan andere voedingsproducenten of de farmaceutische industrie. Daarom kennen zij loopbanen in zowel de B2C alsook de B2B omgeving, zowel in Corporate omgeving als in ons “state of the art” R&D centrum op een van de vele productielocaties in binnen- en buitenland. Twee derde van het bedrijf werkt buiten Nederland. Dit maakt dat zij een zeer internationale ondernemingscultuur kennen.

Over de vacature Business Analist
Als Business Analyst weet je het maximale te halen uit je communicatieve en consultancy skills richting de Business Process Owners/Key User. Daarnaast assisteer je bij de voorbereidingen voor de “roll-out”, go live en aftercare.

Eén van de grootste projecten op dit moment is de wereldwijde implementatie van een nieuwe SAP template. Dit vraagt binnen de gehele organisatie om de nodige veranderingen en aanpassingen.
Je wordt lid van het projectteam waarin je als team stuurt in het standaardiseren en harmoniseren van de processen, data en systemen in SAP. De hoofdfocus is het implementeren van dit gestandaardiseerde template. Je reist met regelmaat door Nederland en soms daar buiten, om ervaringen en best practices uit te wisselen met andere vestigingen en analysten.

Als Business analyst kun jij als geen ander de vertaling maken vanuit het Process Transformation Office, uitsplitsing van de Global Process organisation, naar de business.
Je moet in staat zijn te communiceren op lokaal niveau en ook naar de corporate organisatie hun belangen vertegenwoordigen. Stakeholdermanagement is hiernaast één van jouw hoofdverantwoordelijkheden. Met name richting de Operationeel directeuren van de afdelingen, plant manager en sitemanagers zul je duidelijk jouw visie en missie helder moeten kunnen maken.

Functievereisten

 • Bsc/Msc in Finance, Information and Communication Technology of in Business Administration, Logistics, etc.

 • Uitgebreide ervaring met SAP implementatie methoden (ASAP en projecten. Bij voorkeur ben je bekend met de volgende modules: EWM, QM, PP-PI.

 • Kennis en ervaring van bedrijfsprocessen. Je weet hoe je de business processen moet vertalen naar SAP oplossingen.

 • Ervaring met process modelling tools zoals ARIS en ontwikkeltools is een pré.

 • Idealiter heb je 6 jaar ervaring in een soortgelijke werkomgeving en ben je bekend met de projectmethodes (PRINCE II).

Met kennis bij voorkeur kennis op één van de volgende gebied: O2C, P2P, Supply Chain, S&OP, Inkoop en Quality, SAP (EWM, ECC, MM, FICO)

Over Yacht
Werk dat er toe doet
Yacht is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt. Ons doel is optimaal resultaat: professionals uitdagend werk bieden waarmee zij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren.
Zo maken professionals en opdrachtgevers samen het verschil en brengen we tegelijkertijd de acht vakgebieden waarbinnen we opereren steeds een stap verder. Wij zijn ervan overtuigd dat als de juíste mensen samenwerken de energie vrijkomt die hiervoor nodig is. Door te discussiëren, ideeën uit te wisselen en ambities uit te spreken, spoor je elkaar aan om optimaal resultaat te leveren en dit continu te verbeteren.

Maak het verschil
Dit maakt Yacht tot dé expert in het bouwen van blijvende en groeiende relaties in het professionals domein. Werk met impact, dat een blijvende verandering tot stand brengt. Werk waarmee de professionals waarde toevoegen aan zichzelf, de opdrachtgever en de omgeving. En waarin ze hun ambitie kunnen waarmaken om het verschil te maken binnen het eigen vakgebied.

De juiste verbinding
Om goed te kunnen verbinden, moet je elkaar goed kennen. Dat geldt voor zowel onze professionals als voor onze opdrachtgevers. Door onze persoonlijke en vakinhoudelijke betrokkenheid, dringen wij snel door tot de kern. Iedere ontmoeting is een bijzondere ontmoeting. Wij selecteren onze professionals op uitmuntend vakmanschap én op een speciale mix van skills. Daarnaast verdiepen wij ons goed in de organisatie, de markt en de cultuur van onze opdrachtgevers. Hun vraagstuk is ons vertrekpunt. Van daaruit maken we de juiste verbinding.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  11-12-2015 16:56
  Plaats
  Schiedam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-12-2015 08:24
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten