Procesanalist

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
10-12-2015
Periode
Niet relevant
Uurtarief
55
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
43
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2564 opdrachten

Omschrijving

NB. De Eindklant vereist exclusiviteit van aangeboden kandidaten van 5 werkdagen na de deadline van de aanvraag. Op het moment je wordt uitgenodigd voor een gesprek, wordt deze exclusiviteit met 5 werkdagen verlengd.

Locatie

Utrecht

Tarief

55 euro

Uren

36

Startdatum

04-01-2016

Einddatum

31-07-2016

De functie
Als procesanalist ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van kaders, richtlijnen, hulpmiddelen voor medewerkers binnen Eindklant die bezig zijn met de vertaling van eisen naar procesontwerp en beheersing van de processen. Dit betreft eisen vanuit customer journeys, STP-maken van processen, compliancy en efficiency.
Jij bent in staat om deze eisen te vertalen naar generieke methoden en technieken inclusief hulpmiddelen, bijvoorbeeld in de vorm van een training.
Onderdeel van de implementatie is dat je ook zelf meedraait in projecten volgens het principe “voordoen – meedoen – zelf doen”.

Als Procesanalist binnen Procesmanagement werk je aan de nieuwste ontwikkelingen en projecten. Je toegevoegde waarde is direct zichtbaar. Je voelt je thuis in projecten, waarin nog niet alles is uitgekristalliseerd en je zal regelmatig aanpassingen doen op basis van voortschrijdend inzicht. Je bent in staat in deze omstandigheden vertrouwen te wekken en anderen mee te nemen in dit proces. Een mooie omgeving om je verder te ontwikkelen.

Onze afdeling
De functie van procesanalist valt binnen het team Procesmanagement, binnen Coöperatie & Besturing en het aandachtsgebied Ondersteuning Aangesloten Banken (ABB). Dit team staat opgesteld voor het ontwikkelen en implementeren van kaders, richtlijnen en hulpmiddelen op het gebied van Procesmanagement en Identity and Accessmanagement binnen Lokale Banken en RN. Daarnaast leveren we ondersteuning aan projecten in de vorm van advies of capaciteit.

Wij vragen

  • WO werk- en denkniveau

  • 5-10 jaar ervaring in een soortgelijke functie

  • Procesanalyse- en procesarchitectuur skills

  • Kennis van customer journeys, risicomanagement, compliancy, Lean

Naast de twee Rabobank kerncompetenties Samenwerken en Klantbelang centraal stellen herken je in jezelf de volgende competenties:

  • Initiëren van verbetering

  • Resultaten realiseren

  • Strategie vertalen naar de praktijk

  • Sturen op continu verbeteren

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten