Specialist Netwerken

Opdrachtgever
WTS Detachering
Geplaatst op
10-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Zeist
Reacties
0
Bekeken
85
Status
Gesloten

Omschrijving

Achtergrondinformatie

Als security/netwerk specialist binnen Network Operation Center (NOC) werk je aan de uitdagende en complexe netwerk infrastructuur. Je aandachtsgebied gaat hoofdzakelijk uit naar security (firewalls) en DNS beheer. Je bent met jouw collega's verantwoordelijk voor de 2e lijn ondersteuning, bediening van de klant, IPC (Incident, Problem en Changes), troubleshooten van diverse netwerkdevices, aanvraag van verkeerstromen verwerken, ondersteuning 1ste lijn en assisteren bij onderzoeken. Verder ben je betrokken bij het maken van werkinstructies en kennis overdracht.

Je werkt in een team van 18 netwerk beheerders en rapporteert aan de teamlead NOC.
De functie is voor 36 uur. De standplaats is Zeist. Het kan voorkomen dat je werkzaamheden op een andere vestiging moet uitvoeren.

Je hebt, naast uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, een goede beheersing van de Engelse taal (mondeling en schriftelijk). Je bent initiatiefrijk en houdt het resultaat altijd in het oog. Je bezit een groot analytisch- en probleemoplossend vermogen. Je hebt gedegen kennis van zaken en bent nog steeds nieuwsgierig om nieuwe dingen te leren.

Je bent gewend om volgens procedures te werken en processen te volgen. Daarnaast heb je geen negen tot vijf mentaliteit en bent flexibel om wijzigingen in procedures snel eigen te maken. Daarnaast weet je het juiste netwerk te creƫren en door jouw stijlflexibiliteit kun je goed mee bewegen met management, medewerkers en belanghebbenden.

Eisen

Harde functie eisen (Methoden & technieken / Platformen en programmeertalen/ Tools)

Checkpoint (R77.20) inclusief VSX
Palo Alto
DNS/DHCP bij voorkeur Infoblox
OSPF
Cisco CCNP (of vergelijkbaar)
Vloeiend Nederlands (woord en geschrift)

Pre's (Methoden & technieken / Platformen en programmeertalen/ Tools)

Radware
Tippingpoint
Cisco ASA
Cisco ACS
Goed in Engels

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten