Technisch ondersteuner verkeersleiding

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
263
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

7-12-2016

Einddatum

1-3-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

11-12-2015 om 17:00 uur

GVB heeft binnen haar Exploitatie een afdeling Ingenieursbureau, die belast is met de uitvoering en voorbereiding van diverse interne- en externe project opdrachten. Deze opdrachten worden uitgevoerd door medewerkers met specifieke technische kennis en medewerkers met project management vaardigheden.
GVB voert niet alleen het dagelijkse Openbaar Vervoer in Amsterdam uit, maar is ook verantwoordelijk voor (-onderhoud aan-) de infrastructuur en het verwerven, onderhouden en afstoten van rollend materieel. Voor het onderdeel Railmaterieel zijn wij op zoek naar een technisch ondersteuner verkeersleiding.

Functieomschrijving
Storingen aan een voertuig (Metro of Tram) worden tijdens de exploitatie doorgegeven aan de centrale verkeersleiding. De verkeersleiding neemt de storing aan en beoordeelt in eerste instantie samen met de bestuurder wat het vervolg moet zijn. Het kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn dat een voertuig uit exploitatie wordt gehaald met alle gevolgen van dien. Vervolgens registreert de verkeersleiding de storing en geeft deze door aan de storingsdienst en de werkplaats.
Om de kwaliteit van dit proces te verhogen wordt op tijdelijke basis ondersteuning met passende technische voertuigkennis gezocht om de verkeersleiding te assisteren bij het aannemen, beoordelen en registreren van storingen.

Functie eisen

-Een HTS er in de richting elektrotechniek, mechatronica,
ca 2 jaar werkervaring.
-Daarnaast heb je bij voorkeur kennis van voertuigtechniek.
-Ervaring met light rail infrastructuur en/of materieel.
-Je bent communicatief vaardig, ook in stressvolle situaties, en weet met takt en begrip resultaat te boeken.
-De exploitatietijden vergen ook werken in weekend, avond en vroege ochtend. In overleg zal een rooster worden opgesteld.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten