Ervaren SEO (technisch en functioneel) specialist gezocht

Intermediair
DetaSharing
Geplaatst op
10-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
6
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Goedemiddag,

Begin dit jaar hebben wij een webwinkel overgenomen gespecialiseerd in het produceren van foto's op canvas(canvasfoto.nl).

Op de zoekwoorden canvas foto (8.800 zoekopdrachten per maand narrow) staan we nu in de top 10 en we willen dit graag voor een 19 tal andere zoekwoorden ook realiseren en dan doorstoten naar de nummer 3 positie.

We realiseren ons dat dat een lastig verhaal is met veel backlinks en concurrentie echter de zoekwoorden zijn het waard. Wij gaan zsm live met een site die minimaal net zo goed is al de concurrenten en die meer mogelijkheden biedt. Kijk voor voorbeeld op dev.canvasfoto.nl/test

We zijn op zoek naar een derde persoon die ons aanvult en aantoonbare resultaten heeft gehaald met high competitieve zoekwoorden. Feitelijk een derde compagnon die met ons mee wilt werken om deze webshop naar het hoogste niveau te tillen. Uiteraard gaan we dan ook afspraken maken over de verdiensten die navenant zijn. Daarom willen we ook in overleg met jou een budget vaststellen.

Na deze webwinkel willen we andere webwinkels starten die op dezelfde leest geschoeid zijn.

We zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende persoonlijkheid met gevoel voor humor die hieraan mee wilt werken.

Zijn skills
aantal competitieve zoekwoorden in top 3 (meer dan 5.000 zoekopdrachten per maand narrow)
ondernemend
liefst omgeving Rotterdam
toekomstgericht
niet beroerd om de handen uit de mouwen te steken

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten