Lead Engineer Automation

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Sliedrecht
Reacties
1
Bekeken
207
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-1-2016

Einddatum

-

Optie op verlenging

Onbekend

Aantal uur per week

40

Sluitingsdatum

21-12-2015 om 15:00 uur

Als Lead Engineer Automation maak je ontwerpen voor de proces automatisering, voornamelijk voor bagger installaties op I&A-gebied binnen de lopende projecten. Je geeft adviezen over de naar jouw mening beste werkmethoden en beoordeelt ontwerpen. Je levert waar nodig technische ondersteuning en bent een vraagbaak voor de klant. Je geeft technisch leiding en je stemt de voortgang van het project continue af met de projectmanager. Een deel van de werkzaamheden kan incidenteel aan boord van schepen plaatsvinden, bijvoorbeeld bij afnames en na inbedrijfstelling optredende storingen.

Functie eisen

je beschikt over HBO werk- en/of denkniveau richting E of W;
je hebt ontwerp ervaring op het gebied van proces automatisering;
je hebt kennis van voorschriften, normen, wetgeving en regels van keuringsinstanties, evenals kennis van besturingstechnieken;
je kunt goed onder tijdsdruk werken en blijft daarbij accuraat;
je bezit een praktische, doelgerichte instelling en je bent bereid te functioneren in een snel veranderende omgeving;
je hebt goede contactuele eigenschappen en een klantgerichte instelling;
je vindt het vanzelfsprekend om te werken in teamverband en heb je ervaring met het aansturen of begeleiden van technische medewerkers.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    11-12-2015 20:56
    Plaats
    Alphen aan den Rijn

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten