Anesthesie Medewerker

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-12-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
407
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

4-1-2016

Einddatum

30-6-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

14-12-2015 om 17:00 uur

De anesthesie medewerker/ster is binnen een team met de anesthesioloog verantwoordelijk voor het verstrekken van pre-, per- en post operatieve anesthesielogische zorg, conform de normen gesteld binnen de richtlijnen van de N.V.A.Men de N.V.A.

Kernactiviteiten
-Het tijdens de pré - per en post operatieve periode bewaken van de vitale functies van dé patiënt en het zelfstandig continueren van de anesthesielogische zorg bij afwezigheid van de anesthesioloog.
-Het zelfstandig uitvoeren van alle medisch voorbehouden handelingen, specifiek behorende bij de. anesthesie verpleegkundige. Conform de richtlijnen in de Wet BIG en als zodanig vastgelegd, getoetst en geaccordeerd door de medische staf anesthesiologie en de Raad van'bestuur UMC te Utrecht (kenmerk KA/jp99/19.609).
-Is mede verantwoordelijk voor het beschermen van de privacy, en zorgdragen voor geestelijk c.q. lichamelijk welzijn van de patiënt, en zijn / haar begeleiders gedurende het gehele anesthesielogische zorgproces, zoals hierboven beschreven in het eindresultaat.
-Participeren in het reanimatieteam.
-Participeren in het multidisciplinaire pijnteam.
-Evaluatie en intercollegiale toetsing van het zorgproces.

Functie eisen

-HBO werk- en denkniveau.
-Dient als Sedatie Praktijk Specialist opgeleid te zijn om daarmee binnen de functie van Anesthesiemedewerker ook op sedatie ingezet te kunnen worden
-Opleiding en ervaring in het betreffende vakgebied (NZF diploma).
-Verpleegkundigen dienen geregistreerd te zijn in het BIG register.
-Goed kunnen werken in teamverband.
-Handelend kunnen optreden in acute situaties.
-Heeft een communicatieve houding.
-Kunnen omgaan met emotioneel moeilijke situaties.
-Zelfstandig beslissingen kunnen nemen bij afwezigheid van de leiding.
-Heeft een groot vermogen tot probleemanalyse.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten