Productmanager

Intermediair
Harvey Nash
Geplaatst op
10-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
notk
Op locatie
Rotterdam
Reacties
2
Bekeken
592
Status
Gesloten
Referentie
Productmanager

Afrondingstoelichting

Beste Freelancer,

Hartelijk dank voor je reactie op onze aanvraag voor een Productmanager. Op deze aanvraag hebben we meerdere reacties gekregen. Inmiddels hebben we een selectie gemaakt en kandidaten voorgesteld bij onze opdrachtgever. Als je niet bent gebeld, ben je niet voorgedragen voor dit project.

Nogmaals hartelijk dank voor je reactie en graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Marielle Boogaard
Harvey Nash


Omschrijving

Voor een directe eindklant Rotterdam is Harvey Nash op zoek naar een Productmanager.

Start

z.s.m.

Duur

3 maanden+

Inzet

32-40 uur

Ben jij de Senior Productmanager die naast focus op operational excellence, nieuwe concepten goed weet te borgen voor een immer groeiende klantenbase? Hierbij aandacht te houden voor de robuustheid van het product en tevens nieuwe marktintroducties en kanalen soepel te begeleiden? Dit alles zodat we samen de duurzame doelstellingen van het bedrijf kunnen realiseren.

Onze opdrachtgever is een van de meest innovatieve duurzame energieleveranciers in de markt en geeft vorm aan de energietransitie en nieuwe verdienmodellen in deze markt.

Samen met de afdeling Innovatie & Ventures zetten zij steeds meer nieuwe producten en diensten in de markt en ontwikkelen zij bestaande producten en diensten door. Ben jij de Senior Productmanager die naast focus op operational excellence, nieuwe diensten concepten goed weet te borgen voor een immer groeiende klantenbase?
Hierbij aandacht te houden voor de robuustheid van het product en tevens nieuwe marktintroducties en kanalen soepel te begeleiden? En bestaande producten en diensten weet door te ontwikkelen of uit te faseren als deze geen toegevoegde waarde meer leveren? Dit alles zodat we samen de duurzame doelstellingen van het bedrijf kunnen realiseren.

Functiebeschrijving
Als Senior Productmanager ben je primair verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en productkwaliteit van producten en diensten. Samen met partners zorg je voor het realiseren van de product-roadmap. Je fungeert daarbij als sleutel tussen het ontwikkelteam bij Innovatie en Ventures, de afdeling Commercie en de vertegenwoordiging vanuit de klantketen. Hierbij is het niet alleen de verantwoordelijkheid om te zorgen dat het ontwikkelteam de wensen juist interpreteert en omzet in toegevoegde waarde producten, maar ook voor het product-life-cycle management van de producten en diensten zelf.

Het bedrijfsonderdeel Commercie is onderdeel van de Business Unit Consumenten en werkt nauw samen met het bedrijfsonderdeel Innovatie& Ventures, Keten en derden partijen.
Met deze afdelingen richten we ons op integrale bediening waarbij de klant centraal staat en ondersteunen we de consumentenstrategie in de transitie naar nieuwe business modellen. Je rapporteert aan de Manager Marketing.

Jouw activiteiten
Eindverantwoordelijk voor alle aspecten van het product zoals oa voorwaarden, privacy, technology, functionaliteit en productkosten
Managen van operationele contracten met diverse partners
Doorontwikkelen van het product, o.a. door het managen van de roadmap en prioriteiten
Borgen van een gedegen operationeel productmanagement proces
Actief voeren van stakeholdermanagement bij Commercie en Keten
Opstellen rapportages, oplossen issues en signaleren en realiseren van productverbeteringen
Kansen signaleren en ontwikkelen
Opbouwen van een netwerk intern en extern op het gebied van waarin je werkzaam bent (Slimme Thermostaten, Ketels, Electrisch Vervoer etc)

Jouw profiel
WO werk- en denkniveau
Minimaal vijf jaar relevante werkervaring

Creatief en innovatief

in staat om conceptuele idee├źn om te zetten in concrete diensten

Commercieel ingesteld

je ziet, benut en verzilvert kansen in de markt

Je bent zelfstandig, daadkrachtig en ondernemend
Je werkt verbindend en stelt functionele teams samen om onze doelstellingen te behalen
Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
Ervaring en/of affiniteit met techniek.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  11-12-2015 11:20
  Plaats
  Vught

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  14-12-2015 16:06
  Plaats
  Bilthoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten