IT & Change Manager

Intermediair
DPA IT
Geplaatst op
11-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
11
Status
Gesloten
Referentie
022

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Omschrijving werkomgeving (afdeling/project)
De omgeving is zeer dynamisch en gericht op de toekomst van het Inkomenbedrijf. In deze omgeving is de manager de spil tussen de business en het IT domein. De focus binnen het bedrijf is op digitaal, persoonlijk & relevant.

Een aantal veranderingprojecten die in 2015 zijn gestart, moeten in 2016 geïmplementeerd worden. Daarnaast wordt een aantal grote verandertrajecten opgestart, waaronder het uitfaseren / converteren van een mainframe applicatie. Deze projecten moeten in 2016 succesvol worden afgerond om de middellange termijn doelstelling te halen: failure is not an option! Er wordt deels Agile / Scrum en deels waterval gewerkt.

Beschrijving opdracht
Opstarten projecten uit het veranderplan Inkomen, waaronder de migratie / uitfasering van een grote mainframe applicatie. Managen van projecten die in 2015 zijn gestart en in 2016 geïmplementeerd moeten worden. Verder verbeteren van complete keten van Collectieve Inkomensverzekeringen, door actief incident en problem management.

Specifieke kennis en vereisten
Het profiel dat we zoeken is iemand die gaat voor het resultaat en hier continue mee bezig is om dit te halen. Belangrijk aspect hierin is de samenwerking. De samenwerking in het team, maar vooral ook de samenwerking met de business. Kerncompetenties die benodigd zijn: daadkracht, direct, stabiel, samen & correct.

Den Haag
~36 uur p/w
Vergoeding in overleg
Looptijd tot 01/04/16 met optie tot verlenging tot 01/07/16

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten