Assistent accountant GZ B

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
11-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Noord Holland Zuid
Reacties
1
Bekeken
418
Status
Gesloten
Referentie
PR

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten

Omschrijving

Rabobank is per direct op zoek naar een assistent accountmanager GZ voor het team Grootzakelijk Handel, Vastgoed en Industrie voor een opdracht met een duur van ongeveer 3 maanden. Het betreft een vervanging van een collega. De manager heeft ervoor gekozen om deze positie tijdelijk in te vullen met een ervaren assistent accountmanager Grootzakelijk. We zijn op zoek naar iemand die ambitie heeft, eager is, veranderkracht heeft en inhoudelijk sterk is, maar ook commercieel is. In deze functie ben je gekoppeld aan 1 accountmanager. De klanten die je bedient hebben een omzetniveau van 30-100 miljoen. De belangrijkste eisen zijn: hands-on mentaliteit, veel ervaring met Siebel en de werkprocessen goed kennen, schriftelijk sterk, analytisch vermogen, ervaring met het schrijven van financieringsaanvragen. Daarnaast moet de kandidaat in het bezit van alle diploma's die van belang zijn voor deze functie.

Het team
Het team bestaat uit 16 fte, waarvan 6 fte accountmanagers, 6 fte assistent accountmanagers en 4 fte financieringsspecialisten.

De functie
In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de zakelijke relaties van je accountmanager. In je werk stel je het klantbelang centraal. Je levert service, adviseert en verkoopt zelfstandig eenvoudige Rabobankproducten en stimuleert het gebruik van directe kanalen als internet, telefoon en e-mail. Ook voer je de regie over het verkoop- en adviestraject: je plant adviesgesprekken met de accountmanager in, bereidt de gesprekken voor –inclusief de financiële en risicoanalyse-, signaleert kansen en handelt gemaakte afspraken af. Daarbij kan het gaan om bijvoorbeeld het uitwerken van een offerte of financieringsaanvraag. Daarnaast signaleer je kredietrisico’s en bepaal je in overleg met de accountmanager de te ondernemen acties.

Je bagage

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding met een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie binnen het zakelijke segment.

 • Je houdt van zakelijk klantcontact en wil klanten op de best mogelijke manier helpen.

 • Je kunt goed plannen en bent in staat om een regisseursrol te vervullen.

 • Je bent commercieel en resultaatgericht, hebt klantfocus en kunt goed samenwerken.

 • Je hebt een goede schrijfvaardigheid, kunt procesgericht werken en bent analytisch.

Let op: Bij de bank kan tijdens de opdracht niet geparkeerd worden dus deze is alleen bereikbaar met het OV. Houd hier rekening mee in het tarief.

Start opdracht:4-1-2016
Eind opdracht:31-3-2016
Uren per week:36

Reageer voor z,s,m, met cv, motivatie en uurtarief incl. reiskosten en ex. BTW

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  15-12-2015 20:02
  Plaats
  Vogelenzang

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten