Technisch Application Manager

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
11-12-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Bosch
Reacties
0
Bekeken
401
Status
Gesloten
Referentie
30151579

Omschrijving

Start

zo snel mogelijk (17 december)

Einddatum

30 april 2016

Met eventueel optie op verlenging

Locatie: Den Bosch

Omgeving

Als Senior Technical Application Manager (Infrastructure) ben je verantwoordelijk voor het borgen van een voorspelbare en stabiele IT omgeving in een organisatie die zich omvormt van een taakgerichte naar een resultaat georiënteerde aanpak ten einde de verwachtingen van de business waar te maken. Je organiseert een horizontaal virtueel team over de 3 beheerafdelingen en borgt daarmee een gezamenlijke aanpak betreffende infrastructuur.

Omschrijving

Jouw uitdaging Als Senior Technical Application Manager (Infrastructure) ben je verantwoordelijk voor het borgen van een voorspelbare en stabiele IT omgeving in een organisatie die zich omvormt van een taakgerichte naar een resultaat georiënteerde aanpak ten einde de verwachtingen van de business waar te maken. Je organiseert een horizontaal virtueel team over de 3 beheerafdelingen en borgt daarmee een gezamenlijke aanpak betreffende infrastructuur. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoer van het IT Maintenance portfolio voor infrastructuur, waarbij je manager de opdrachtgever is van de projecten en lid is van de stuurgroep. Je voert regie uit op de IT dienstverleners die in jouw domein opereren. Je bent verantwoordelijk voor informatiebeveiliging en je ziet erop toe dat hosting leveranciers correctieve maatregelen nemen door onder andere het uitvoeren van security patches. Je bent in controle van de kosten voor de infrastructuur in de IT omgeving en je voert kostenbesparingen door met het behoud van de vereisten van de business. Je draait mee in de Manager of Duty diensten en bent een beperkt aantal weekenden het primaire aanspreekpunt voor incidenten in het Essent landschap. Je bent op de hoogte van de innovaties in je verantwoordelijke gebied en levert een bijdrage aan de toekomstige IT ondersteuning.

Jouw profiel
Deze functie vraagt een HBO of Academisch werk- en denkniveau (bij voorkeur een technische/informatica opleiding) en minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je bent minimaal 3 jaar verantwoordelijk geweest voor de regie op het infrastructuur domein en minimaal 5 jaar voor het halen van beheer service levels op de infrastructuur(onderdelen).
Je kan je vlot uitdrukken in het Engels, kennis van het Duits is een voordeel. Je bent communicatief vaardig en stressbestendig. Je kan zelfstandig opereren en hebt de juiste mate van interactie met je manager en ondersteunt zijn management taken.

Verder heb je

  • Technische kennis van kantoorautomatisering, netwerk en data centrum infrastructuren;

  • Technische kennis van performance metingen en performanceprobleemanalyses;

  • Kennis van ITIL en Cobit4;

  • Affiniteit met SOA architecturen (Tibco suite), Enterprise infrastructuren, Enterprise Content Management systemen en data warehouse systemen;

  • Affiniteit met Business to Consumer (B2C) en Business to Business (B2B) processen zoals bijvoorbeeld in de telecom of in de energieketen;

Skills: * Technische kennis van kantoorautomatisering, netwerk en data centrum infrastructuren -professioneel

Geïnteresseerd? Reageer dan voor 16 december met je recente CV, motivatie, beschikbaarheid en uurtarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten